Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 d'octubre

L'Ajuntament ja disposa d'un vehicle adaptat per a serveis socials

29 de juliol de 2009
L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'empresa Visiocom han signat aquest matí la cessió del vehicle adaptat que donarà servei a les persones amb mobilitat reduïda del municipi.

 

 

L'empresa Visiocom dedicada al món de la publicitat, ofereix als ajuntaments la possibilitat d'adquirir gratuïtament un vehicle a canvi d'explotar la publicitat que s'insereix a l'exterior del vehicle. Per l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans “aquest nou vehicle donarà un servei bàsic per a totes aquelles persones que tenen una mobilitat reduïda i que no es poden desplaçar lliurament pel municipi”. Així, aquest vehicle es posarà a disposició de les diferents entitats del municipi que prèviament hauran de demanar el servei a la regidoria de Serveis Socials.

 

 

L'adquisició d'aquest vehicle no hagués estat possible sense l'esforç que han fet els diversos comerciants que han inserit publicitat” apunta l'alcaldessa Mercè Pla. Cal destacar també l'esforç fet per l'Obra Social Caixa Penedès que ha subvencionat l'adaptació del vehicle.

 

Han participat en aquest 17 comerços de tot el municipi. Dies enrera, l'Ajuntament ja va fer un acte de presentació del nou vehicle als comerciants que han inserit publicitat.

 

 

L'acte de cessió s'ha fet a la Plaça de la Vila amb la presència de l'Alcaldessa Mercè Pla, el director de Visiocom José Parra i la regidora de Serveis Socials Carme Rubí.

No serà fins al mes de setembre que la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans començarà a utilitzar el vehicle pel municipi.

 


Imatges relacionades

  • Cessió vehicle adaptat

    Cessió vehicle adaptat

  • Cessió vehicle adaptat 2

    Cessió vehicle adaptat 2