Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 21 de setembre

Una cinquantena d'alumnes de l'Escola Marinada inicien el cicle de visites a l'Ajuntament

27 de febrer de 2015Un total de 52 alumnes de 3r i 4t de primària de l'Escola Marinada han iniciat aquesta setmana el cicle de visites d'escolars a l'Ajuntament que s'organitza cada any. Durant els mesos de març i abril la Casa Consistorial rebrà alumnes de la resta d'escoles de la vila: Palau, Can Cladellas, Josep M. Folch i Torres i Can Periquet.

 

Els alumnes de l'Escola Marinada es van repartir en dos grups per conèixer per dins la Casa Consistorial i fer tota mena de preguntes a l'Alcaldessa Teresa Padrós i als altres membres de l'equip de govern que van fer d'amfitrions i de guies. Es tracta de Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, Carme Sanz, Tinenta d'Alcaldia i regidora de Manteniment d'Espais Públics, Festes i Gent Gran, i Miquel Rovira, regidor de Cultura, Esports, Comerç, Indústria i Turisme. Rovira, però, només va poder acompanyar els alumnes del primer torn.

 

Les visites, com ja és tradició, van començar a la Sala de Plens. Allà van rebre la benvinguda de l'Alcaldessa i els altres regidors i van escoltar l'explicació sobre què fa un Ajuntament, els serveis que presta i com s'organitza. Els alumnes van fer tota mena de preguntes sobre aquestes i altres qüestions. També van opinar sobre allò que els agrada i el que no del seu poble. Van mostrar-se molt positius i optimistes. D'entre el que més els agrada cal comptar-hi les instal·lacions esportives i els parcs.

 

Després d'aquesta sessió al Saló de Plens, ambdós grups van recórrer diverses dependències de la Casa Consistorial, com el despatx d'Alcaldia i l'àrea d'Administració, Comptabilitat, Intervenció i Secretaria. En cadascun d'aquests indrets van aprendre sobre les tasques que s'hi desenvolupen. Abans de fer la tradicional foto de família a les escales de l'edifici, els alumnes van contemplar el quadre de Manel Zorrilla Giné i van divertir-se identificant els monuments i edificis que hi apareixen.


Imatges relacionades

 • L'Alcaldessa mostra el quadre de Manel Zorrilla als alumnes de l'Escola Marinada.

  L'Alcaldessa mostra el quadre de Manel Zorrilla als alumnes de l'Escola Marinada.

 • Un dels grups de l'Escola Marinada, a la Sala de Plens i amb Rovira, Sanz, Padrós i Tinoco.

  Un dels grups de l'Escola Marinada, a la Sala de Plens i amb Rovira, Sanz, Padrós i Tinoco.

 • Uns alumnes de l'Escola Marinada amb Teresa Padrós, al despatx d'Alcaldia.

  Uns alumnes de l'Escola Marinada amb Teresa Padrós, al despatx d'Alcaldia.

 • El regidor Tinoco explica les tasques de les àrees d'Administració i Comptabilitat a un grup d'alumnes de l'Escola Marinada.

  El regidor Tinoco explica les tasques de les àrees d'Administració i Comptabilitat a un grup d'alumnes de l'Escola Marinada.

 • El primer grup de l'Escola Marinada, a l'Escala de la Casa Consistorial.

  El primer grup de l'Escola Marinada, a l'Escala de la Casa Consistorial.

 • El segon grup de l'Escola Marinada, a l'escala de la Casa Consistorial.

  El segon grup de l'Escola Marinada, a l'escala de la Casa Consistorial.