Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

Portes obertes als centres educatius: Comença la campanya de preinscripció del curs 2016-2017

23 de febrer de 2016La Marinada és la primera escola que mostra el centre a les famílies d’alumnes, aquest dissabte 27 de febrer

 

Els centres educatius de la vila inicien la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2016-2017. Com cada any, les jornades de portes obertes són el primer pas d’aquest procés, per tal que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i els projectes educatius de cada centre abans de formalitzar les preinscripcions.

 

La Marinada, únic centre concertat de la vila, és qui inaugura el calendari de portes obertes:

 

Pel que fa al calendari oficial de tot el procés de preinscripció i matrícula per al curs 2016-2017, s’està a l’espera de la publicació de la resolució per part de la Generalitat de Catalunya. No obstant això, el departament d’Ensenyament sí que ha publicat una previsió de terminis aproximats per formalitzar les preinscripcions:

 

 • Del 30 de març al 7 d’abril, per al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.
 • Del 30 de març al 15 d’abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa.
 • Del 2 al 13 de maig, per a les llars d’infants. Els ajuntaments que tenen delegades les competències en relació a les llars d'infants poden establir un calendari propi, per tant, en aquests casos, caldrà consultar-los.

La mateixa Generalitat concreta que properament s’informarà sobre els terminis de preinscripció per a la resta d’ensenyaments. La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès o admesa per primer cop en un centre sostingut per fons públics i quan es vol canviar de centre. És un pas anterior a la formalització de la matrícula.

 

Es pot consultar tota la informació actualitzada relativa al sistema educatiu, estudis i processos d’admissió al web Estudiar a Catalunya.


Imatges relacionades

 • Escola Josep M. Folch i Torres.

  Escola Josep M. Folch i Torres.

 • Menjador de l'Escola Can Cladellas.

  Menjador de l'Escola Can Cladellas.

 • Aula de l'edifici Carrerada de l'Escola Folch i Torres.

  Aula de l'edifici Carrerada de l'Escola Folch i Torres.

Enllaços relacionats