Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

L’edició del curs 2016-2017 de la ‘Guia de centres educatius’, disponible al web municipal

13 d'abril de 2016L’Ajuntament ha actualitzat la ‘Guia de centres educatius’ per adaptar-la a la versió del curs 2016-2017. El llibret està disponible al web municipal i també en format paper als centres educatius i a equipaments de la vila. Aquest any la portada és obra de Xènia Moya Hernández, alumna del 1r curs del Batxillerat d’Arts Plàstiques i Disseny de l’Institut Ramon Casas i Carbó.

 

La guia, publicada just abans que s’iniciés el procés de preinscripció i matrícula del curs 2016-2017, recull una descripció de tots els centres educatius de la vila i de la formació reglada que s’hi imparteix, des de les escoles bressol i fins a l’Escola d’Adults, passant per les escoles, instituts, PTT-PFI, Escola Municipal de Música...

 

La informació està estructurada de forma senzilla i clara, exposant les dades bàsiques de cada centre així com una descripció dels projectes, l’equipament dels edificis i altres dades d’interès per a l’alumnat i les seves famílies.

 

Com a complement d’aquesta guia existeix també la ‘Guia de formació permanent’, que eixampla el focus per incloure tots els estudis, cursos, tallers i activitats que es poden fer al municipi, tant dels centres educatius oficials com d’entitats i associacions de la vila, així com de diverses àrees de l’Ajuntament, com Joventut (Espai Jove l’Escorxador) o Empresa i Ocupació (Palau Avança) o Esports, entre altres. En aquest cas, la informació està estructurada per tipus d’estudis, cursos o activitats per a què tothom pugui trobar més fàcilment les matèries en què pot adquirir coneixements independentment del centre o entitat que la imparteix.

 


Imatges relacionades

  • Fragment de la portada de la 'Guia de centres educatius', obra de Xènia Moya.

    Fragment de la portada de la 'Guia de centres educatius', obra de Xènia Moya.

  • Portada de la 'Guia de centres educatius', obra de Xènia Moya.

    Portada de la 'Guia de centres educatius', obra de Xènia Moya.

Enllaços relacionats