Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

Preinscripcions obertes a les dues escoles bressol municipals

5 de maig de 2016Els dos centres educatius realitzen les jornades de portes obertes aquesta setmana

 

Les dues escoles bressol municipals de Palau-solità i Plegamans, Patufet i el Sol, tenen obert fins al 12 de maig el període de preinscripció per al curs 2016-2017. A més, ambdós centres educatius realitzen jornades de portes obertes. Es pot consultar tota la informació necessària al web ‘Escoles Bressol: preinscripció i matrícula 2016-2017’.

 

L’Escola Bressol el Sol aprofita la jornada de portes obertes, aquest dissabte, per celebrar el seu 25è aniversari. Després d’atendre els pares i les mares que volen conèixer el centre, de 10 a 12h, es farà la celebració central de l’aniversari, amb parlaments i benvinguda a totes les persones que hi acudeixin. Després Cesc Serrat oferirà un espectacle d’animació pensat per al públic familiar. Ja a les 14h, i com a cloenda de la festa, tindrà lloc un dinar de germanor.

 

Més enllà d’aquesta celebració, l’Escola Bressol el Sol anima tothom a participar en diverses activitats, com omplir un mural amb sols dibuixats per nens i nenes, penjar records a la tanca de l’escola i aportar fotografies i imatges per a l’elaboració del ‘Llibre de records i somnis’. Aquestes iniciatives s’adrecen especialment a totes les persones que han estat alumnes del centre, així com a les famílies, mestres i professionals que, al llarg d’aquests 25 anys, han format part de la comunitat educativa de l’Escola Bressol el Sol.

 

‘La millor opció!’

Amb l’eslògan ‘Sens dubte, la millor opció!’, les dues escoles bressol municipals han editat fulletons informatius en el que es recomana a les famílies que hi matriculin els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys. S’hi destaca la importància de la tasca educativa en aquestes edats per a la socialització i potenciar les capacitats dels infants. Són centres públics homologats per la Generalitat de Catalunya, complint amb els criteris més exigents de qualitat i seguretat. Ambdues escoles bressol compten amb uns equipaments excel·lents: amplis edificis i patis, sales específiques per a cada activitat, cuina pròpia... Tant Patufet com el Sol compten amb projectes educatius específics i un equip interdisciplinari qualificat, amb educadores, psicòlogues i cuineres.

 Imatges relacionades

 • Escola Bressol el Sol.

  Escola Bressol el Sol.

 • Escola Bressol Patufet.

  Escola Bressol Patufet.

 • Escola Bressol Patufet.

  Escola Bressol Patufet.

 • Escola Bressol el Sol.

  Escola Bressol el Sol.

Enllaços relacionats