Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 5 de desembre

Alumnes de Can Periquet visiten l’Ajuntament

9 de juny de 2017Aquest matí una vintena d’alumnes de la escola Can Periquet han visitat l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per conèixer els seus engranatges i funcionament. L’Alcaldessa Teresa Padrós, la regidora Carme Sanz i el regidor Miquel Rovira els han fet d’amfitrions i han respost les preguntes de la canalla.

 

Per començar, els i les alumnes han ocupat la Sala de Plens, on han fet tota mena de preguntes, molt variades i interessants. Entre altres temes, l’alumnat ha preguntat per les zones d’oci de la vila, els primers projectes de Padrós com a Alcaldessa, les coses que més i menys li agraden del seu càrrec... A més, i aprofitant que els petits s’han interessat per les activitats esportives i la transformació de Can Periquet en institut, l’Alcaldessa ha lloat la feina de Miquel Rovira i Carme Sanz per la seves feina en els seus respectius camps.

 

El regidor Miquel Rovira ha comentat que “Palau és un poble saludable i actiu i cada vegada més”. Han citat, per exemple, la cursa Maria Victor de l’any passat va aplegar unes 1.300 persones i la recent caminada nocturna, més de 600. D’altra banda, la regidora Sanz, ha detallat el procés de transició de Can Periquet, d’escola a institut. Ha demanat paciència als alumnes ja que les obres duraran un parell d’anys però que, un cop acabades, beneficiaran tota la ciutadania.

 

Un cop acabades les preguntes, Teresa Padrós ha pres nota de les inquietuds de la classe en demanar que li diguessin allò que els hi agradava més i menys de la vila. Com a punt positiu han ressaltat unànimement els equipaments i les zones d’oci. Per contra, han criticat l’incivisme d’alguns ciutadans i ciutadanes que deixen la brossa fora dels contenidors, no recullen els excrements dels gossos o malmeten l’espai públic i el mobiliari urbà.

 

La visita ha continuat al despatx de l’Alcaldessa, on han vist de primera mà on i com treballa i, per finalitzar, han visitat la Sala del Comú per jugar a localitzar els diferents punts d’interès de Palau-solità i Plegamans amb l’ajuda del quadre del pintor Manel Zorrilla. Abans de tornar novament a l’escola i donar per finalitzada la visita, s’han fet la tradicional foto de família amb l’Alcaldessa a les escales de l’Ajuntament.


Imatges relacionades

 • Visita can periquet

  Visita can periquet

 • Visita can periquet 04

  Visita can periquet 04

 • Visita can periquet 03

  Visita can periquet 03

 • Visita can periquet 02

  Visita can periquet 02