Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 19 de setembre

L’alumnat del Batxillerat d’Arts exposa les seves obres fins al 27 d’abril a Can Cortès

18 d'abril de 2018La inauguració de la mostra, celebrada aquest dilluns, omple l’auditori de la masia

 

L’alumnat de 1r i 2n del Batxillerat d’Arts de l’Institut Ramon Casas i Carbó exposa les seves obres a la Masia de Can Cortès fins al 27 d’abril. La inauguració, que va tenir lloc aquest dilluns, va comptar amb l’assistència de desenes de persones que van omplir de gom a gom l’auditori de Can Cortès.

 

També van participar-hi Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; M. Àngels Alié, directora de l’Institut Ramon Casas i Carbó; i Jaume González, professor del Batxillerat d’Arts d’aquest centre educatiu.

 

L’Alcaldessa va felicitar els i les alumnes “per la qualitat de les obres”. “L’expressió dels sentiments a través de l’art, ja sigui música, pintura o qualsevol altra disciplina, ens més humans i ens ajuda en la nostra vida”, va afirmar. Padrós va advocar per “l’esperit de lluita, la insistència i la tenacitat per anar pel bon camí i tenir un bon futur”.

 

Ho va fer després de recordar l’aposta i les gestions que van fer el mateix institut –dirigit aleshores per Lluís Baulenas- i l’Ajuntament a finals dels anys 90 per aconseguir que el centre educatiu pogués incloure el Batxillerat d’Arts en la seva oferta formativa. De fet, aquesta modalitat no s’imparteix a tots els instituts, motiu pel qual compta amb alumnat procedent d’altres municipis de l’entorn.

 

“L’art és coneixement, emoció, expressió i llenguatge. És genialitat”, va manifestar al seu torn l’actual directora del centre, M. Àngels Alié. Així mateix va lloar la “feina admirable del professorat” així com les obres creades per l’alumnat. “Aquesta exposició, la 16a edició –recordava-, és un reconeixement a la tasca duta a terme, a les hores i l’esforç dedicat”.

 

Jaume González, professor, va obrir l’acte d’inauguració, destacant que “és una mostra del que els alumnes porten a dins”, tot agraint-los que comparteixin les seves emocions i la feina duta a terme. Va detallar que a l’exposició s’hi poden contemplar “treballs creats amb diverses tècniques”. “Val molt la pena mirar-los amb calma”, va recomanar.

 


Imatges relacionades

 • Inauguració de l'exposició dels treballs realitzats pels alumnes del batxillerat artísitic

  Inauguració de l'exposició dels treballs realitzats pels alumnes del batxillerat artísitic

 • 180418 expo batx arts inauguracio01

  180418 expo batx arts inauguracio01

 • 180418 expo batx arts inauguracio03

  180418 expo batx arts inauguracio03

 • 180418 expo batx arts inauguracio04

  180418 expo batx arts inauguracio04