Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre

L’alumnat que ha realitzat Servei Comunitari rep un reconeixement per la seva tasca

7 de juny de 2019El Teatre de la Vila ha acollit, aquest dimecres 5 de juny, l’acte de reconeixement a l’alumnat que ha realitzat l’assignatura curricular de Servei Comunitari durant el curs escolar 2018-19. Es tracta d’un projecte de voluntariat que vol promoure que els alumnes de secundària experimentin i protagonitzin activitats de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

 

El servei comunitari permet desenvolupar la competència social i ciutadana i promou valors instrumentals en l’exercici de la ciutadania: compromís, actitud crítica, responsabilitat, esforç, respecte, participació, diàleg i a més, és una oportunitat d’ús de l’aprenentatge.

 

Enguany, els grups A i C de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó han participat en el marc del projecte “Apropem-nos als més grans”, al Punt TIC amb el projecte “Oci valuós per a la gent gran”, a Càritas en el projecte del magatzem d’aliments, a la Biblioteca Municipal, col·laborant amb el Club de lectura; i a les Escoles Bressol El Sol i Patufet, fent suport a l’hora del conte i en activitats com els berenars i la celebració del carnestoltes.

 

Per la seva banda, els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Marinada, han realitzat les activitats al Centre “Els meus avis”, en el marc del projecte intergeneracional, a Càritas col·laborant amb el Gran Recapte i el magatzem d’aliments, a les escoles bressol El Sol i Patufet han iniciat una col·laboració amb el taller de les Arts en els seus tallers de manualitats infantils, a banda d’activitats i projectes de la pròpia Escola Marinada.

 

L’acte, presentat per Isabel Núñez, tècnica docent del centre de recursos pedagògics dels Serveis Educatius del Vallès Occidental VIII, ha comptat amb les intervencions de la regidora de Gent Gran, Carme Sanz i l’inspector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Lluís Hernández. També van sortir a parlar representants dels instituts participants en el Servei Comunitari on han exposat les activitats que han portat a terme durant el curs a les diferents entitats, així com representants del Punt TIC, de Càritas, “Els meus avis”, i les directores de les escoles bressol municipals.

 

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de diplomes i una fotografia de grup amb tots els agents involucrats en la prestació del Servei Comunitari.

 

 

 


Imatges relacionades

 • Acte servei Comuntari

  Acte servei Comuntari

 • Presentació acte Servei Comunitari

  Presentació acte Servei Comunitari

 • Lluís Hernández, acte Servei Comunitari

  Lluís Hernández, acte Servei Comunitari

 • Entrega diplomes representats entitats servei comunitari

  Entrega diplomes representats entitats servei comunitari

 • Carme Sanz, acte Servei Comuntari

  Carme Sanz, acte Servei Comuntari

 • Alumnes Escola Marinada

  Alumnes Escola Marinada

 • Alumnes Institut Ramón Casas i Carbó

  Alumnes Institut Ramón Casas i Carbó

 • Alumnes amb els diplomes del Servei Comuntari

  Alumnes amb els diplomes del Servei Comuntari