Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 22 d'octubre

Avui comença el període de matriculació a les escoles bressol municipals per al curs 2019-2020

19 de juny de 2019Una de les novetats és que els tràmits es podran fer per internet

 

Les dues escoles bressol municipals inicien el seu període de matriculació per al curs escolar 2019-2020 avui 19 de juny, i finalitzarà el 26 del mateix mes. Aquest any se n’ofereixen 67 places de 0 a 3 anys.

 

Cal recordar que la novetat principal d’aquest curs és que la sol·licitud de matriculació es podrà fer des d’aquest enllaç i així evitar els desplaçaments fora de casa de les famílies. Només s’han de seguir les instruccions de la pàgina web.

 

En aquest enllaç, les famílies tenen la possibilitat de descarregar els formularis de la Sol·licitud de matriculació a l'Escola Bressol Municipal i el de Autorització per administració de medicaments i assistència mèdica en horari escolar, i emplenar-lo telemàticament o portar-lo a l’Ajuntament ja complimentat.

 

A partir d’avui i fins el dia 26 s’ha habilitat un despatx a la planta baixa de l’Ajuntament, de 9 a 14 hores, per fer el registre de totes les sol·licituds que s’hagin tramitat telemàticament i on es resoldrà qualsevol dubte per personal de les dues escoles bressol municipals. A més, cal recordar que aquest mateix personal oferirà atenció presencial en les mateixes escoles bressol municipals els dies 20 i 25 de juny de 15 a 16,30 hores.

 

A part de telemàticament, la matrícula també es podrà tramitar presencialment a l’Ajuntament complimentant els formularis disponibles al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) de 9 a 14 hores del 19 al 26 de juny. En aquest cas, els interessats hauran de portar els següents documents:

 


Imatges relacionades

  • Taules de matriculacions per les Escoles Bressol

    Taules de matriculacions per les Escoles Bressol

  • Porta d'entrada a les taules de matriculacions per les Escoles Bressol

    Porta d'entrada a les taules de matriculacions per les Escoles Bressol

Enllaços relacionats