Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 20 d'octubre

Tres alumnes de batxillerat de Palau-solità i Plegamans guardonats al Certamen Atenea de treballs de recerca

20 de juny de 2019Tres alumnes de l'Institut Ramon Casas i Carbó han estat guardonats al Certamen Atenea 2018-2019, que reconeix els millors treballs de recerca de batxillerat que realitzen els instituts integrats als Serveis Educatius del Vallès Occidental VIII.

 

Mònica Carvajal i Marc González van rebre el reconeixement pel treball “El vol d’Ícar” amb la tutoria de Lluís Rodríguez. Carvajal i González han fet un prototip d’home-avió i, aplicant els coneixements d’aerodinàmica i radiocontrol, l’han intentat fer volar i conduir. Per altra banda, Aina Serra també va rebre reconeixement per “La biomecànica d’un xut” amb Juanjo Hernández a la tutoria. En aquest treball Serra ha estudiat la millor manera de llençar un xut a porteria en hoquei patins perquè tingui la màxima potència.

 

Teia Moner va amenitzar l’acte amb diverses actuacions i la presentació va anar a càrrec de Marius Massallé i amb la presència de l’inspector d’ensenyament i coordinador del Certamen Joaquim Núñez.

 

Per part de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van acompanyar els i les alumnes, el regidor d’Educació Ignasi Fargas i l’alcalde Oriol Lozano que va donar la benvinguda a tots els presents a l’acte i va voler reconèixer “l’esforç, treball i afany d’investigació de tots els premiats i la feina dels i les joves, el professorat, els tècnics i tècniques i les famílies”.

 

El Certamen Atenea l'organitza el Departament d'Ensenyament i els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Castellar del Vallès, Polinyà i Sentmenat. També es va fer entrega de diplomes i obsequis als i les alumnes de batxillerat d’aquestes tres poblacions.


Imatges relacionades

  • Entrega reconeixements Certamen Atenea

    Entrega reconeixements Certamen Atenea

  • Tots els i les representants dels Ajuntaments i instituts i els i les guardonades.

    Tots els i les representants dels Ajuntaments i instituts i els i les guardonades.

  • Oriol Lozano, alcalde de Palau-solità i Plegamans

    Oriol Lozano, alcalde de Palau-solità i Plegamans

Enllaços relacionats