Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 6 de juliol

Alumnes de sisè de Palau visiten l'escola d'educació viària Attitudes

13 de maig de 2009Des de fa cinc anys, en el marc del programa d'Educació i Mobilitat segura que organitza la Policia de Palau-solità i Plegamans, els alumnes de les escoles de Palau visiten l'escola d'educació viària Attitudes, creada gràcies a l'obra social d'Audi. 

 

Acompanyats dels responsables del curs d'educació viària, 25 alumnes de les escoles CEIP Can Cladellas, Palau i Escola Marinada van desplaçar-se fins a la instal·lació del Futbol Club Barcelona per assistir a l'escola itinerant Attitudes que del 9 al 22 de maig visita Barcelona. 

 

L'escola Attitudes té com a objectiu fomentar entre els més petits el respecte per al medi ambient, la seguretat viaria i les actituds positives envers el trànsit i les persones.

Enguany, l'aspecte innovador de l'escola va ser la incorporació de nous cotxes electrònics, que funcionen amb bateria i que es condueixen de forma similar a un cotxe.

La propera activitat organitzada dins el programa d'Eduació i mobilitat segura serà el proper 5 de juny amb la celebració de la festa  de l'Educació viària a Palau-solità i Plegamans. 


Imatge
Attudes 2

Imatges relacionades

  • Attudes 2

    Attudes 2

  • Attitudes 1

    Attitudes 1

  • Attitudes 3

    Attitudes 3