Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 26 d'abril

 

Economia i Tributs

Oficina de Gestió Tributària de Palau-solità i Plegamans.
L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans té delegades les funcions de gestió i recaptació de tributs i sancions a l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona .

 

La ciutadania i les empreses de la vila han de dirigir-se a l'Oficina que l'ORGT té al municipi per aclarir dubtes o realitzar gestions.

 

El web l'Oficina de l'ORGT permet realitzar bona part d'aquestes accions, com domiciliar rebuts, fer pagaments, consultar el calendari fiscal... També s'hi pot acudir presencialment.

 

Oficina de l'ORGT de Palau-solità i Plegamans 
Carrer Josep Brunés, 5, local 2.

Telèfon: 93.472.91.79.
Adreça electrònica: orgt.palau@diba.cat
Horari: De 8.30 a 14h, de dilluns a divendres.

 


 

Bonificacions

L'Ajuntament aplica -a més de les recollides per llei- bonificacions de caire social i mediambental, entre altres, sobre taxes i impostos municipals mitjançant les ordenances fiscals.

 

Per saber si es té dret a bonificacions de caràcter potestatiu i voluntari es pot consultar: 

Portada de la guia de bonificacions per a persones i famílies. 

 

Guia: Bonificacions per a famílies i persones físiques.

 

 

Atenció: Aquesta publicació resumeix informació sobre les bonificacions de caràcter potestatiu i voluntari. No inclou les bonificacions obligatòries per llei. Per consultar totes les bonificacions i llegir els drets i deures de persones i empreses respecte a un impost o taxa en concret, consulteu les ordenances fiscals vigents íntegres.