Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 17 de gener

 

Deixalleria Municipal

Entrada Deixalleria


Horari:
De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius.

 

Adreça: C/Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

  

Tipus de residus: Residus voluminosos (matalassos, sofàs, persianes, etc.), aparells electrònics i electrodomèstics, fustes, ferralla i metalls, runes i residus de la construcció, restes de poda i jardineria, olis de cuina i de vehicles, aerosols, fluorescents, piles i acumuladors, vidre pla, coles, pintures, dissolvents i vernissos, frigorífics, bateries, tóners i cartutxos d'impressores, plaguicides i cosmètics, pneumàtics, paper i cartró, CDs i DVDs, tèxtils i radiografies...

 

La deixalleria és una instal·lació que permet fer la recollida selectiva dels residus per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.
És un servei on podem portar de forma gratuïta per als particulars de Palau-solità i Plegamans, els materials de les nostres deixalles que són reutilitzables, recuperables o problemàtics per al medi ambient. 

 

 

Beneficis fiscals de la taxa de residus

 Beneficis fiscals

    Targeta Serveis Municipals

Targeta Serveis Municipals 

      Espai de Reutilització       

Espai Reutilització 

 Taxa d'ús de la deixalleria

Taxa Deixalleria

  

 Portant els residus a la deixalleria tots hi guanyem:

  • Així podem separar els residus especials o perillosos de la brossa domèstica per tal d'aplicar el tractament més adequat, evitant la contaminació que provoquen.
  • Facilitar la gestió de materials voluminosos evitant els abocaments incontrolats.
  • Permetre la revalorització, estalviant matèries primeres i reduint la quantitat de residus que van a parar a abocadors i a plantes incineradores.
  • Allargar la vida dels productes, a l'Espai de Reutilització.