Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 21 d'octubre

 

Què fem amb els residus?

 

Recollida porta a porta: orgànica i rebuig

Recollida porta a porta

 

Deixa els residus en una bossa dins el cubell marró, a la porta de casa teva, o dins el contenidor comunitari si vius en un habitatge plurifamiliar. Passaran a recollir l’orgànica o el rebuig, segons el calendari de recollida, a partir de les 22h.

  

 Calendari de recollida porta a porta

 

Els veïns d'habitatges plurifamiliars han de disposar de la clau per obrir el seu contenidor, d'ús exclusiu. Si no disposeu de la clau, pregunteu a l'Ajuntament 93 864 80 56.

 

 

Recollida de bolquers

 

Els bolquers i compreses són rebuig, però es poden treure també els dies de recollida de l’orgànica, en una bossa separada, identificada amb un adhesiu dels que se subministren a l'Ajuntament, al costat del cubell o del contenidor de residus orgànics. Els dijous es recullen conjuntament amb el rebuig.

 

 

Paper-Vidre-Envasos

Paper i cartró, vidre, envasos lleugers

S'han de llençar als contenidors de recollida selectiva que es troben a la via pública. El paper i el cartró, al blau. El vidre, al verd. Els envasos lleugers (llaunes, tetra-bricks, plàstics...), al groc.

 

 

 

  •  

 

Vídeo: La recollida porta a porta

Vídeo resum d'uns 4 minuts de durada sobre la recollida selectiva porta a porta, en el que de manera breu es donen a conèixer les principals característiques dels sistema i els seus resultats.

 


Veure l'audiovisual (4 min.)
(versió català)
 
Veure l'audiovisual (4 min.)
(versión castellano)

 

Felicitats! Palau-solità i Plegamans compleix l'objectiu d'assolir el 60% de recollida selectiva, marcat en el Programa General de Gestió de Residus i Recursos de Catalunya (PRECAT20).

Si no tens la RODA DEL RECICLATGE, vine a buscar-la a l'Ajuntament!

 

 A la RODA DEL RECICLATGE trobaràs tota la informació sobre la recollida selectiva municipal.

 

ReSÍclar!(1)ReSÍclar!(2)

 

 Material subvencionat per:   Oficina Española de Cambio Climático