Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 26 de gener

 

Convocatòria del Pla d'Ocupació 2019

 

Oberta a partir del 5 de març 2019. Previsió d'inici dels contractes: abril, maig o juliol (segons perfil professional).

 

S'ha obert la convocatòria del Pla d'Ocupació Municipal 2019. Es contracten 10 persones en situació d'atur per desenvolupar tasques en serveis municipals. 

 

Les Bases del Pla d'Ocupació Municipal 2019 detallen els requisits per optar-hi, la documentació que cal aportar i tota la informació necessària.

 

Les 10 places són per a persones en situació d'atur i que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants de feina. A més, hi ha altres requisits, també d'específics segons el lloc de feina al qual es vol optar.

 

El pressupost es municipal i d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, dins el Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019,

 

Més informació a:

 

Palau Avança

Servei Municipal d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Tel: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Imatges relacionades

  • Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Una persona contractada en un pla d'ocupació anterior i treballant com a paleta per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.