Formació sobre seguretat alimentària en esdeveniments esporàdics
17/5/2013
L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat un taller formatiu per donar a conèixer els aspectes bàsics en matèria de seguretat alimentària i normes d’higiene per a una correcta pràctica en la manipulació d’aliments en esdeveniments esporàdics.
El taller tindrà lloc el proper dimarts, 21 de maig, de 20.00h a 21.30h, a l’Auditori de la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56). La formació anirà a càrrec de professionals tècnics de la Diputació de Barcelona.
El taller s’adreça especialment a membres d’entitats i associacions que de manera esporàdica organitzen i/o participen en esdeveniments esporàdics i en els quals instal·len parades de venda d’aliments o realitzen actes com xocolatades, botifarrades, calçotades, etcètera. Es recomana que les persones interessades s’hi inscriguin a través de l’adreça electrònica salutpublica@palauplegamans.cat.
Els continguts específics d’aquesta sessió formativa són els següents:
- Introducció a la higiene alimentària: perills biològics, físics i químics
- Responsabilitat i normes higièniques
- Atenció a: instal·lacions, origen dels aliments, manipulacions, emmagatzematge, exposició i venda, residus i incidències
L’objectiu d’aquesta formació, que s’organitza per segon any consecutiu al municipi, és proporcionar seguretat, tant a les entitats que manipulen aliments en determinats esdeveniments com a les persones que hi acudeixen i consumeixen menjar.
Comparteix aquest contingut