Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Equip de govern

 • Oriol Lozano

  Oriol Lozano Rocabruna

  Alcalde / Regidor d'Esports i Recursos Humans

  Oriol Lozano Rocabruna va néixer el 15 de juliol de 1985 a Palau-solità i Plegamans. Els seus primers passos els va fer a l’Escola Bressol Patufet, després va cursar la primària a l’Escola Can Cladellas i va realitzar l’educació secundària obligatòria a l’Institut Ramón Casas i Carbó. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona i Postgraduat en Gestió Esportiva Municipal (IL3-UB). A nivell laboral, cal destacar que des del 9 de gener del 2017 fins el 15 de juny del 2019 ha estat el Director Tècnic de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, càrrec actualment en excedència per dedicar-se exclusivament a l’alcaldia de Palau-solità i Plegamans. Forma part de l’entitat palauenca Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga i li agrada participar en qualsevol de les activitats culturals i esportives que es realitzen al poble.

 • Eva Soler

  Va néixer l’any 1974. Des de que va néixer ha viscut a Palau-solità i Plegamans. Està casada i té dos fills, en Bernat i el Jordi. Va estudiar a l’Escola Josep Mª Folch i Torres i va finalitzar els estudis de secundària a l’Institut Ramon Casas i Carbó. Diplomada en Turisme, Tècnic Superior d’Educació Infantil i Directora de Lleure. L’any 2012 obre una empresa d’educació en el lleure, on desenvolupa la seva activitat professional. Li encanta viatjar i gaudir d’experiències úniques que li aporten les diferents cultures. Els amics i la família són 2 dels pilars més importants de la seva vida. Implicada diferents entitats culturals (Geganters i Grallers, El Ramat, Pessebristes, Cabres i Vaques) del municipi. Les persones i les seves necessitats són alguns motius pels quals va entrar en política i ho fa en política local per a millorar el poble i intentar ajudar als veïns i veïnes. Ho fa des d’ERC, per que és republicana i independentista i l'ideari del partit la representen totalment.

 • Patricia Freire

  Va néixer a Montevideo, Uruguai, l'any 1974. Va arribar a Palau-solità i Plegamans fa 18 anys. Casada i mare d'un nen de 14 anys. Acabat el Batxillerat, va estudiar Administració d'Empreses a la UTU (Universidad Técnica del Uruguai), i va cursar "Preparación bancaria" en una acadèmia privada (Academia R.Riolfo). Va treballar com administrativa durant 4 mesos en una importadora i 10 anys com auxiliar docent d'un taller pedagògic dedicat a l'educació especial. A Catalunya va cursar el Català, va fer un curs de Quiromassatge a Temp Salut. Actualment és membre d'un equip en un laboratori de cosmètica.

 • Laura Navarro

  Va néixer al 1976 i ha viscut des d’aleshores a Palau-solità i Plegamans. “No he sortit del poble”, diu amb un somriure. Està casada i és mare de dues nenes. Va cursar la primària a l’Escola Josep Maria Folch i Torres. Va estudiar BUP i COU també a Palau-solità i Plegamans, abans de superar la Selectivitat. “Sóc de la promoció que va inaugurar l’Institut Ramon Casas i Carbó”, recorda. De fet, va començar a estudiar secundària a l’edifici que avui acull l’Escola Bressol el Sol. Ha cursat Comerç Internacional a la UOC i actualment estudia Direcció i Administració de PYMES a la mateixa universitat. A més, ha realitzat estudis d’operadora de fonts radioactives, ‘visual merchandising’, tècniques de vendes, idiomes… Està vinculada a diverses entitats culturals del poble des de la infància. Primer, a la Societat Coral la Unió, després en un grup coral juvenil. També forma part des de fa anys de les Colles del Ball de Gitanes del poble, on actualment és membre de la junta.

 • Ignasi Fargas

  Nascut a Barcelona el 5 de maig del 1993, ha viscut a Palau bona part de la seva vida. Durant un breu període de temps va anar a viure a Barcelona, però en va tornar quan tenia 8 anys. Es considera palauenc com qualsevol altre. La primera escola que va trepitjar va ser l'Escola Bressol El Sol, més tard va passar per l'escola Folch i Torres i, més tard, l'Escola Palau. L'ESO i el Batxillerat els va cursar a l'INS Ramon Casas i Carbó. Més tard, va estudiar un grau en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i, tot seguit, un màster de formació del professorat a la mateixa universitat. Durant molts anys, va jugar a bàsquet al club municipal. Actualment treballa de professor de català a l'INS Estela Ibèrica de Santa Perpètua de Mogoda.

 • Jordi Pujol

  Va néixer al 1968 a Barcelona. Des d'aleshores ha passat els caps de setmana i els estius a Palau-solità i Plegamans, on viu des del 1993. És pare de dues nenes. "Sóc un apassionat per les bones relacions humanes, en les que hi crec fermament", afirma. Es considera "autodidacte". Té estudis de Formació Professional de 2n grau, en la branca química. Ha estat durant molts anys responsable de laboratori a la indústria química i actualment duu a terme un projecte professional amb un equip tècnic en una empresa del sector químic. Ha col·laborat activament durant més de 10 anys en l'AMPA de l'Escola Josep Maria Folch i Torres. Des del 2009 és president de l'Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans i tresorer de la Federació Catalana de Pessebristes.

 • Jordi Plaza

  Nascut a Palau-solità i Plegamans el 29 d'octubre de 1982, va estudiar primària a l'Escola Josep M. Folch i Torres i tota la secundària a l'IES Ramon Cases i Carbó. Després va cursar els primers anys d'Enginyeria Electrònica al campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment està cursant Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya. Laboralment ha treballat en oficines tècniques en diferents empreses. També a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, com a personal eventual de les àrees de Cultura i Joventut. Actualment és soci al 50% d'una empresa d'educació en el lleure infantil i juvenil establerta a Palau-solità i Plegamans i que al juny del 2015 comptava ja amb quatre anys de trajectòria.

 • Sergi Plaza

  Va néixer l'any 1996 a Palau-solità i Plegamans. Va posar el seu primer peu a l’Escola Bressol Patufet, tot seguit va cursar primària a l’Escola Palau i va realitzar l’educació secundària obligatòria a l’Institut Ramón Casas i Carbó, on va fer els estudis d'ESO i després Batxillerat Social. Es va graduar en Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra, i durant l'últim any de la carrera va fer pràctiques curriculars a la Sindicatura de Comptes. La primera experiència laboral li va arribar de la ma d'una multinacional, on va fer tasques d'atenció al públic, i després va treballar 9 mesos al sector de la restauració. Ha participat activament del teixit esportiu del municipi, donat que de ben petit va rebre classes de natació a Piscines Sant Carles, classes de judo al mateix temps, i uns anys més part va formar part del Club Futbol Sala Palau-solità i Plegamans. Actualment treballa com a tècnic d'innovació social al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 • Ovidi Popescu

  Va néixer el 16 de març del 1978 a Pitesti ( Rumania ) on va viure fins els 25 anys i despres va venir a Catalunya concretament a Palau-solità i Plegamans on viu desde l’any 2003. Esta casat i és pare de família nombrosa ( dues nenes i un nen ). Es economista llicenciat a la Universitat de Management i Marketing Constantin Brancoveanu de Pitesti. Abans de venir a Catalunya va treballar en el departament comercial d’una fabrica d’automoció , va tenir un petit negoci lligat a la hostelería i va arribar a tantejar amb la política sent el president d’una organització política de joventut. Un cop a Catalunya, tota la seva trajectoria profesional es desenvolupa dins de la hostelería i ara mateix ès el propietari d’un bar-restaurant. Li agrada fer esport i sempre que pot s’escapa a la muntanya per fer alguna ruta o algún cim amb la familia o amb amics.

 • Marc Sanabria

  Marc Sanabria Robledo

  Regidor de l'oposició

  Nascut el 1989, és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat un màster en Lideratge per a la Gestió Política a la UAB. Compta a més amb un Postgrau en Marqueting Operatiu per ESIC Business School. Palauenc des del dia del seu naixement, ha estudiat a l'Escola Can Cladellas i a l'Escola Marinada. En el mandat 2015-2019 ha sigut Segon Tinent d'Alcaldia i Regidor d’Economia, Comunicació, Joventut, Comerç i Participació i Transparència. Actualment es portaveu del Grup Municipal del PSC. Compagina les seves responsabilitats al consistori amb la seva feina com a coordinador de l'Associació Àmbit B30. És Primer Secretari del PSC de Palau-solità i Plegamans des del març de 2012. Ha sigut durant el període 2017-2019 Conseller Comarcal del Vallès Occidental.

 • Cristina Pérez

  Cristina Pérez Gómez

  Regidora de l'oposició

  La Cristina és veïna de Palau des de fa més de 7 anys. És graduada en Ciència Política i Gestió Pública, així com també ha cursat un Postgrau en Lideratge i comunicació en l’àmbit educatiu i un Máster en gestió i planificació de centres educatius. Pel que fa a la seva experiència professional, la Cristina ha treballat a l’Ajuntament Sant Cugat, així com en el món de la consultoria per a Fundacions i empreses, i actualment treballa con a professora de cicles formatius. A més és militant socialista de tota la vida. Apassionada dels gossos i excursions per la muntanya.

 • Ignasi Martínez

  Ignasi Martínez Rivas

  Regidor de l'oposició

  L’Ignasi és veí de Palau des dels anys 90. És Llicenciat en Dret amb especialització lletrada en Penal i Dret de família. L’Ignasi treballa en el seu propi gabinet d’advocats amb seu a Palau i dóna també servei al Torn d’Ofici i assistència al detingut en les àrees de Penal, Civil, Menors, Violència Domèstica i Estrangeria als jutjats de Sabadell. A més l’Ignasi participa activament d’entitats socials de la vila i és militant del PSC des del 2010.

 • Joana Sánchez

  Giovanna Sánchez Giménez

  Regidora de l'oposició

  La Giovanna viu activament la vila des de fa més de dues dècades. Es veïna del barri de la Pedra Llarga i ha cursat estudis de Magisteri. Pel que fa a la seva experiència professional, la Giovanna és una dona emprenedora que dirigeix un negoci propi de llibreria així com tallers de manualitats des de fa més de 20 anys. A més, actualment és membre de l’Associació de Comerciants de la Vila.

 • Miquel Cañizares

  Miquel Cañizares Gómez

  Regidor de l'oposició

  En Miquel és de Palau de tota la vida. És graduat en Enologia i enòleg de professió. Ha treballat durant més d’una dècada a Freixenet, arribant a formar part de la direcció com a delegat de l’empresa durant 7 anys. Actualment a més treballa a un celler propi, aquí a Palau i ha endegat diversos projectes emprenedors a la vila en els últims anys.

 • Juan Martínez

  Juan Martínez Nieto

  Regidor de l'oposició

  Va néixer l'1 de novembre del 1949. Ha cursat estudis secundaris. A nivell laboral, ha estat empresari de l'hostaleria durant 14 anys. Actualment és empresari del sector del transport, des del 1978. Està vinculat a la política municipal des de l'any 2006.

 • Andres

  Andrés Martínez Palacio

  Regidor de l'oposició

  Va néixer a Huelva el 1970. Veí del barri de la Sagrera, viu a Palau-solità i Plegamans des de fa 15 anys. És coordinador local de Ciutadans-Ciudadanos i responsable de les xarxes de comunicació del partit. A nivell professional, és gestor d'una empresa nacional de vendes on-line i empresari en el desenvolupament i seguiment d'instal·lacions frigorífiques vinculades al sector del transport.

 • Núria Solà

  Núria Solà Bujons

  Regidora de l'oposició

  Nascuda a Moià on cursà estudis Primaris, Batxillerat i Comerç. Va estudiar Magisteri a l'Escola Normal de BCN. Als 20 anys, va anar a viure i a treballar de mestra a Barcelona. Va guanyar, una plaça de Professora d’EGB a l'Ensenyament Públic. Es va llicenciar en Filologia Hispànica a la UB i va guanyar una plaça de Professora d'Institut. Sempre ha treballat, a l'Ensenyament públic. L’any 1997 va venir a viure al poble. Ve del món de l'Escoltisme i del món del voluntariat social. Va ser membre de la JARC quan vivia a Moià. A l'Hospitalet va coordinar l'Escola de la Dona del barri on vivia i treballava de mestra. Ha estat voluntària en la lluita contra l'analfabetisme adult i catequista a S.Genís de Plegamans. Voluntària de l’ANC, n’ha estat secretària i també coordinadora a Palau-solità i Plegamans. Col·laboradora en qualsevol feina voluntària que comporti una millora social. Reclama i lluita per la reivindicació dels drets i llibertats de les persones i dels pobles.