Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Festa Major 2015. ColoRain.
L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans obre espais de participació molt diversos perquè la ciutadania s'impliqui en les qüestions del dia a dia del municipi, però també en grans projectes i esdeveniments especials.

 

Alguns d'aquests espais són estables i permanents; d'altres són específics per a actes d'especial rellevància, com la Festa Major. N'hi ha de restringits a determinats col·lectius, d'altres oberts a tota la ciutadania... Us convidem a clicar als enllaços d'aquesta pàgina per conèixe'ls i participar-hi.

 

A banda dels espais de participació d'aquesta pàgina, també hi ha diversos canals on tothom pot expressar les seves opinions, transmetre propostes... En definitiva, perquè tothom pugui dir la seva, sobre el poble que vol i sobre l'actuació de l'Ajuntament.

 

En aquest sentit, resulta molt útil l'eina e-TRAM per fer arribar queixes, propostes i suggeriments en línia i amb valor d'instància. També es pot opinar i compartir informacions a les xarxes socials de l'Ajuntament o acudir al Servei d'Atenció Ciutadana (pl. de la Vila, 1 - 93.864.80.56) de dilluns a divendres, de 9 a 14h.