Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

 

Palau-solità i Plegamans es troba a la comarca del Vallès Occidental, al límit amb el Vallès Oriental. Està situat a uns 25km de Barcelona i a mig camí entre Sabadell i Granollers, a uns 8km de la primera i a uns 11km de la segona.

 

El terme municipal limita al nord amb Caldes de Montbui, al nord-est amb Lliçà d'Amunt, a l'est amb Lliçà de Vall i l'Espai Natural de Gallecs (Mollet del Vallès), al sud amb Santa Perpètua de la Mogoda i a l'oest amb Polinyà i Sentmenat. 

 

 

 

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

 • Línia Barcelona / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui (per carretera)
 • Línia Barcelona / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui  (per autopista)
 • Línia Sabadell / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui
 • Línia Mollet del Vallès / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui
 • Línia Sentmenat / Caldes de Montbui / Palau-solità i Plegamans / Polinyà / Universitat Autònoma de Barcelona
 • Autobús Nocturn N70


Apunta’t al Bus Up!

Servei privat d’autobús als polígons industrials del municipi. Les persones que vulguin fer-ne ús, han d’accedir a la plataforma i indicar el seu punt de partida i destinació. Bus Up s’encarregarà de trobar persones que comparteixen la mateixa ruta i horaris similars i crear una ruta d’autobús privada que les aplegui a totes i les desplaci fins als seus llocs de treball.

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 


Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

  Rodalies Renfe

  Ferrocarrils Generalitat

  Rodalies de Catalunya (Generalitat)

  

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01
 •  

 

COM ARRIBAR EN VEHICLE PRIVAT?

 

Dues carreteres travessen la vila, creuant-se al seu terme municipal. Es tracta de la C59 i de la C155

 

La carretera C59 va de Mollet del Vallès a Santa Maria d'Oló (Bages). En el recorregut d'aquesta via, Palau-solità i Plegamans es troba entre els municipis de Santa Perpètua de la Mogoda i Caldes de Montbui, poc després de l'enllaç directe entre l'autopista AP7 i la carretera C59 (en direcció a Caldes de Montbui).

 

La carretera C155 va de Sabadell a Granollers. En el recorregut d'aquesta via, Palau-solità i Plegamans es troba entre els municipis de Polinyà i Lliçà de Vall.

 

 

Per arribar des de Barcelona

 

Amb peatge, més ràpid

La via més ràpida per arribar a Palau-solità i Plegamans des de la capital catalana és l'autopista C33, que es pot agafar des de la sortida de Barcelona per l'avinguda Meridiana o pel Nus de la Trinitat (en direcció Girona-França). Cal abandonar-la mitjançant la sortida número 1, situada immediatament després del peatge de Mollet del Vallès, que enllaça amb la carretera C59, i seguir per aquesta via en direcció Caldes de Montbui fins arribar a Palau-solità i Plegamans. Amb aquesta opció cal pagar peatge.

 

Sense peatge

 • A través de la via ràpida C17. Des de Barcelona, aquesta via comença al final de l'av. Meridiana (o l'anomenada ctra. de Ribes). Cal abandonar la C17 just abans d'entrar a Mollet del Vallès, prenent l'enllaç de la C59 en direcció a Caldes de Montbui. 
 • A través de les autopistes C58 i AP7. També s'hi pot accedir sense pagar peatge, sortint de Barcelona a través de l'autopista C58 en direcció a Sabadell. Cal abandonar la C58 per enllaçar amb l'autopista AP7 a Barberà del Vallès i en direcció Girona. Després cal prendre la carretera C59 a Santa Perpètua de la Mogoda en direcció a Caldes de Montbui (sortida 17).

  

Per arribar des de l'AP7 (Autopista del Mediterrani) 

 

Tant si es ve des del nord (província de Girona i nord de la província de Barcelona), com si es ve des del sud (província de Tarragona i sud de la província de Barcelona), cal enllaçar amb la carretera C59, abandonant l'autopista AP7 a la sortida 17 (CIM Vallès – Caldes de Montbui), en direcció a Caldes de Montbui.

 

Poc després d'efectuar aquesta sortida, que es troba al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda, s'arriba al terme municipal de Palau-solità i Plegamans a través de la C59, abans d'arribar a Caldes de Montbui.