Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Salutació de l'alcalde

  

Alcalde Oriol Lozano

 

Benvolgudes veïnes,  benvolguts veïns,

 

Per mi, és un honor i un orgull immens ser l'Alcalde de Palau-solità i Plegamans, el poble on he nascut i he crescut. Per aquest motiu, vull donar les gràcies a tots i totes per la confiança que ens heu fet per afrontar aquest canvi. És un gran repte, sí, però el liderarem amb treball, esforç, perseverança i molta honestedat.

 

Encetem una legislatura que no serà senzilla. Al contrari. Els reptes són gegants. Però també són enormes les ganes, la il·lusió i la voluntat. Volem treballar amb totes les nostres capacitats i determinació perquè d'aquí a quatre anys, puguem explicar que Palau-solità i Plegamans és millor.

 

Però ara és el moment de liderar els reptes de present i de futur, i ho farem, amb polítiques republicanes, polítiques d'esquerres i amb polítiques de progrés social. Ho farem perquè volem una ciutadania més lliure i compromesa, amb un govern obert i transparent. Treballarem per la llibertat, la igualtat d'oportunitats i el benestar social.

 

Estic convençut que comptaré amb tota la vostra ajuda per tirar-lo endavant. Estic convençut que sabrem treballar no només per dur a terme iniciatives que millorin el nostre entorn i ajudin els nostres veïns i veïnes. Estic convençut que fent això també contribuirem a l'ennobliment de la política i a construir un país més just i honest.

 

És per això que, treballarem compromesos amb totes aquelles propostes que vam dur al nostre programa electoral. Fer-les possible serà el nostre objectiu.

 

I per aquest motiu, també, vull emplaçar a totes les altres forces polítiques a treballar conjuntament per aquests objectius, són objectius de poble i per al poble.

 

Per concloure, voldria dir-vos que, no descansaré ni un moment fins a assegurar-me que Palau-solità i Plegamans sigui millor del que és ara. Ho faré amb la mateixa il·lusió i constància que m'ha portat fins aquí. Durant tot aquest temps el meu poble ha estat la meva prioritat. Els pròxims quatre anys, també. Com ho serà sens dubte, per tots els regidors i regidores d’aquest consistori.

 

Sé que no decebrem als qui esperen el millor de nosaltres i farem possible tots els objectius que ens proposem.

 

Gràcies, visca Palau-solità i Plegamans i visca Catalunya.

 

Oriol Lozano Rocabruna

Alcalde de Palau-solità i Plegamans


 

Biografia

 

Oriol Lozano Rocabruna va néixer el 15 de juliol de 1985 a Palau-solità i Plegamans. Els seus primers passos els va fer a l’Escola Bressol Patufet, després va cursar la primària a l’Escola Can Cladellas i va realitzar l’educació secundària  obligatòria a l’Institut Ramón Casas i Carbó.

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona i Postgraduat en Gestió Esportiva Municipal (IL3-UB). A nivell laboral, cal destacar que des del 9 de gener del 2017 fins el 15 de juny del 2019 ha estat el Director Tècnic de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, càrrec actualment en excedència per dedicar-se exclusivament a l’alcaldia de Palau-solità i Plegamans.

 

Forma part de l’entitat palauenca Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga i li agrada participar en qualsevol de les activitats culturals i esportives que es realitzen al poble.

 

 


 

Contacta amb l'alcalde    Contacta amb l'Alcalde