Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Consorci per a la Normalització Lingüística

 

 

 

 

Sorteig del llibre Ara que estem junts de l’escriptor Roc Casagran 

 

El Servei de Català de Palau-solità i Plegamans organitza un sorteig de quatre exemplars del llibre Ara que estem junts de l’autor Roc Casagran. Per participar-hi només caldrà que ompliu una butlleta en què haureu de respondre una pregunta relacionada amb aquest escriptor i la seva obra.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conèixer autors de proximitat i començar a fer boca per la xerrada amb en Roc Casagran que es farà el proper 26 de maig a les 18.30 h a la Masia de Can Cortès, on es lliuraran els llibres a les quatre persones premiades. 

 

Quan? 

 

Hi haurà quatre sorteigs diferents en què podreu emplenar butlletes:

 

Del 22 d’abril fins al 2 de maig: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmfR80T_uvkJNobcz86AU5vZUOFRSME1LR0QzWjlNTzdUUFM2VEZRODg2RS4u

Del 3 de maig fins al 9 de maig. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmfR80T_uvkJNobcz86AU5vZUMU85VDA1TjVJWVFUSVBOM0VBWlkwMFoxWS4u

Del 10 al 16 de maig.  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmfR80T_uvkJNobcz86AU5vZUMU85VDA1TjVJWVFUSVBOM0VBWlkwMFoxWS4u

Del 17 al 24 de maig.    https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmfR80T_uvkJNobcz86AU5vZUMU85VDA1TjVJWVFUSVBOM0VBWlkwMFoxWS4u

 

Cada setmana s’extraurà una butlleta a l’atzar i el dia 26 de maig es farà el lliurament a les quatre persones guanyadores. 

 

Hi pot participar tothom. Es poden emplenar tantes butlletes i en tantes setmanes com es vulgui.

Hi ha dues modalitats de participació:

- Podeu omplir la  butlleta que trobareu al vestíbul de la Masia de Can Cortès i dipositar-la a l’urna.

- Podeu omplir el formulari – més amunt hi ha els enllaços corresponent a cada semana- que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRACTIQUEM AMB ELS LLIBRES!
Vols practicar i millorar la fluïdesa i la pronúncia en català?
Inscriu-te a les nostres sessions gratuïtes que fem a la Masia de Can Cortès!

 

Lectura en veu alta
28 de març a les 17 h: L'illa del tresor
9 de maig a les 15.30 h: Tom Sawyer

 

Club de lectura fàcil
25 d'abril a les 15.30 h: L'illa del tresor
30 de maig a les 15.30 h: Tom Sawyer

Inscripcions:
Servei de Català
Masia de Can Cortès
C. del Camí Reial, 56
Tel. 93 864 04 26 / 634 75 75 79
palauplegamans@cpnl.cat

 


 

Catàleg de Serveis

 

Inscripció als cursos de català del 3r trimestre 2021-2022 

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre un nou període d'inscripcions als cursos de català. Els cursos començaran el 4 d'abril. 

 

La inscripció als cursos de català del 3r trimestre 2021-22 es farà en línia: Inscripció als cursos de català | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

 

Si voleu fer un curs de català i no teniu cap certificat, primer heu de fer una prova de col·locació que podeu sol·licitar fins al dia ​15 de març.

Un cop ja sapigueu el nivell podreu fer la inscripció del 24 al 29 de març.

 

A Palau-solità i Plegamans fem dos cursos de manera presencial:

  • Curs Bàsic 1(per a persones que ja entenen una mica el català, però no el parlen): Els dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h
  • Curs Bàsic 3(per a persones que ja parlen una mica en català): Els dilluns i dimecres de 17 a 19 h.


Per a qualsevol dubte, l’horari d’atenció al públic presencial de l’Oficina de Català serà dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 h i dijous de 9.30 a 11.30 h

Podeu contactar amb nosaltres a través del 93 864 04 26 / 634 75 75 79/ palauplegamans@cpnl.cat

 

 

 

 

Voluntariat per la llengua 

 

Voluntariat per la llengua

 

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. 

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videotrucada). 

Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar. 

 

Per participar-hi, només cal que et posis en contacte amb nosaltres. Escriu-nos a palauplegamans@cpnl.cat  o bé truca’ns al 634 75 75 79. 

 

Assessorament

 

Assesorament

 

El Servei d’Assessorament Lingüístic és un servei gratuït de revisió de textos breus en català. 

El comerç local i la llengua catalana són elements de cohesió i proximitat en una societat multilingüe com la nostra i configuren el paisatge de la ciutat (a través de la retolació dels establiments, per exemple). Per això, en un moment en què el teixit comercial pateix especialment les circumstàncies actuals i la continuïtat d’aquest paisatge es veu amenaçada, ens posem al vostre servei per ajudar-vos a redactar les comunicacions breus que necessiteu per desenvolupar la vostra activitat.  

Si com a associació o com a comerç necessiteu ajuda per fer textos de qualitat no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us oferim un assessorament que us garantirà una comunicació eficaç i, per tant, una millor projecció.  

Ens podeu fer arribar els textos per revisar a: palauplegamans@cpnl.cat 

  

Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

calendari Masia de Can Cortès

 calendari  Horari d’atenció telefònica: 

  • Matins: Dijous de 9.30 a 11.30 h
  • Tardes: Dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 h

 email   palauplegamans@cpnl.cat 

 ico-web   http://www.cpnl.cat

 phone    93 864 04 26 / 634 75 75 79