Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

 

 Escoles bressol Coeducatives

 

 

 

El Municipi compta amb dues escoles bressol municipals, que ofereixen horari lectiu flexible de tot el dia o només matí, servei de menjador amb cuina pròpia i servei d’acollida de matí i tarda. Les escoles compten amb instal·lacions molt espaioses i assolellades.

 

L'Escola Bressol el Sol, situada al c. de la Llibreteria, s/n. Es va obrir a l'any 1990 i compta amb 115 places consolidades. Dins les moltes activitats que ofereix als infants, tenen els següents projectes: Psicomotricitat, Espai Natura, Anglès, Berenars pedagògics i Tallers en família.

 

L’Escola Bressol Patufet està situada al c. Sant Miquel, s/n. Va ser inaugurada l'any 1983, té 119 places consolidades i, entre totes les activitats que ofereix, compta amb projectes com: Natació, Anglès i Tallers en família. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

♦PERIODE DE MATRICULES A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS:

       

  A PARTIR DEL DIA 16/06/2022 I FINS EL 22/06/2022 QUEDARÀ OBERT EL PERIODE DE MATRICULA.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Oferta de places Escoles Bressol curs 2022-2023._page-0001.jpg