Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Més avall hem incrustat un petit extracte de la web del Projecte Dimoni i les pedres.

Us recomanem que visiteu la web del projecte per veure la gran feina que s'ha fet :

http://memoriapsip.blogspot.com/

 

 

Logo dimoni i les pedres

Memòria oral i visual de Palau-solità i Plegamans

Projecte

 
Proposem activitats lúdiques i contextualitzades. El joc és la forma favorita d'aprendre del nostre cervell per això ens basem en la pedagogia de l'aprenentatge lúdic, per oferir l'entorn d'aprenentatge natural i dins del seu context. Per aprofitar la curiositat innata de cada estudiant, fomentem el seu desig natural d'aprofundir en els esforços acadèmics, buscar respostes a les seves preguntes i dominar habilitats importants amb tasques significatives i de participació dins de la seva comunitat.
 
És una proposta interdisciplinària, on la comprensió lectora, l'anàlisi científica, l'art, les matemàtiques, el pensament crític i l'aprenentatge socioemocional s'entrellacen en cada exploració acadèmica. Aquest enfocament inspira als nens i nenes a veure cada tema a través d'una varietat de perspectives i els permet expressar la seva nova comprensió a través d'una varietat de mitjans creatius.
 
Aprofitem la sensació de sorpresa que ofereix el món natural, històric i arquitectònic en portar l'aire lliure nostres experiències d'estudi i embarcar-nos en exploracions del nostre entorn local. Els nens i nenes desenvolupen una comprensió més profunda del món, aprenen a fer bones preguntes, busquen respostes informades i adquireixen habilitats i coneixements valuosos. 
 
Oferim materials oberts i de fàcil accés. 
 

Licencia de Creative Commons
Del dimoni i les pedres, projecte educatiu i comunitari de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans by Paloma Valdivia Vizarreta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

Creado a partir de la obra en https://memoriapsip.blogspot.com/.


Realitzeu un clic sobre cada imatge per visualitzar les pràctiques pedagògiques que es proposen pel punt d'interès seleccionat. Existeixen diverses propostes adequades a cada nivell.

Sota mateix de la imatge podeu escoltar un àudio explicatiu del punt d'interès.