Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Del Dimoni i les pedres

 

Més avall hem incrustat un petit extracte de la web del Projecte Dimoni i les pedres.

Us recomanem que visiteu la web del projecte per veure la gran feina que s'ha fet :

http://memoriapsip.blogspot.com/

 

 

Logo dimoni i les pedres

Memòria oral i visual de Palau-solità i Plegamans

Projecte

 
Proposem activitats lúdiques i contextualitzades. El joc és la forma favorita d'aprendre del nostre cervell per això ens basem en la pedagogia de l'aprenentatge lúdic, per oferir l'entorn d'aprenentatge natural i dins del seu context. Per aprofitar la curiositat innata de cada estudiant, fomentem el seu desig natural d'aprofundir en els esforços acadèmics, buscar respostes a les seves preguntes i dominar habilitats importants amb tasques significatives i de participació dins de la seva comunitat.
 
És una proposta interdisciplinària, on la comprensió lectora, l'anàlisi científica, l'art, les matemàtiques, el pensament crític i l'aprenentatge socioemocional s'entrellacen en cada exploració acadèmica. Aquest enfocament inspira als nens i nenes a veure cada tema a través d'una varietat de perspectives i els permet expressar la seva nova comprensió a través d'una varietat de mitjans creatius.
 
Aprofitem la sensació de sorpresa que ofereix el món natural, històric i arquitectònic en portar l'aire lliure nostres experiències d'estudi i embarcar-nos en exploracions del nostre entorn local. Els nens i nenes desenvolupen una comprensió més profunda del món, aprenen a fer bones preguntes, busquen respostes informades i adquireixen habilitats i coneixements valuosos. 
 
Oferim materials oberts i de fàcil accés. 
 

Licencia de Creative Commons
Del dimoni i les pedres, projecte educatiu i comunitari de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans by Paloma Valdivia Vizarreta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

Creado a partir de la obra en https://memoriapsip.blogspot.com/.


Realitzeu un clic sobre cada imatge per visualitzar les pràctiques pedagògiques que es proposen pel punt d'interès seleccionat. Existeixen diverses propostes adequades a cada nivell.

Sota mateix de la imatge podeu escoltar un àudio explicatiu del punt d'interès.

 

Imatge de la casa consistorial
Imatge d'un dimoni
Imatge de l'església parroquial de Santa Magdalena
Imatge de la Masia de Can Cortès
Imatge de la Casa Folch
Imatge de l'església de Sant Genís
Imatge de la Masia de Can Malla
Imatge del Castell de Plegamans
Imatge de la Comanda Templera de Santa Magdalena
Imatge de la Masia de Can Caldellas
Imatge Parc de l'Hostal del Fum