Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

Convocatòria del Pla d'Ocupació 2022

 

Oberta a partir de la publicació de les bases al taulell electrònic. Previsió d'inici dels contractes: juliol i  desembre 2022.

 

S'obre la convocatòria del Pla d'Ocupació Municipal 2022. Les Bases del Pla d'Ocupació Municipal 2022 detallen els requisits per optar-hi, la documentació que cal aportar i tota la informació necessària.

 

Es realitzarà la contractació directa de 10 persones registrades a l’atur en diferents especialitats, de diversos projectes d’interès social general, a través del desenvolupament d’una activitat laboral en el sector públic. El Pla Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans rep el suport del fons de prestació “Plans Locals d’Ocupació” de la Diputació de Barcelona dins la convocatòria del Catàleg 2022 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

 

 

El termini de presentació serà de 5 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació a la Seu Electrònica.  En concret, la presentació de sol.licituds serà del 31 de maig al 7 de juny de 2022, ambdós inclosos. Les persones interessades a participar en la convocatòria hauran d’inscriure’s a la oferta corresponent publicada a Xaloc https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina:


-Auxiliar tècnic/a, nº oferta: 327305
-Auxiliar administratiu/va, nº oferta: 327314
-Brigades municipals: consergeria mitja jornada, nº oferta: 327318
-Brigades municipals: consergeria, paleta i electricitat, nº oferta: 327323

 

El sistema de selecció es realitzarà mitjançant una entrevista de treball en la que es valoraran els diferents aspectes laborals, competencials i formatius de les persones candidates.


L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es posarà en contacte amb les persones candidates de les llistes publicades i les citarà per a la realització de l’entrevista, que será presencial a Palau Avança, C/ Folch i Torres, 88-90. En el moment de l’entrevista caldrà portar un currículum actualitzat.

 

 

 

Més informació a:

 

Palau Avança

Servei Municipal d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Tel: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 14h.