Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Serveis per a les empreses i emprenedors/es

Serveis per a les empreses, persones autònomes i emprenedores

 

 

Observatori: Prospecció d'empreses

Des del servei es fa una prospecció del territori industrial, per tal de definir el teixit empresarial del nostre municipi, treballant conjuntament amb altres regidories de l’Ajuntament i amb altres serveis supramunicipals dins el marc de l’Eix Riera de Caldes.

 

Treballem amb projectes territorials 

Programes especialitzats  per donar suport a diferents  àrees de l'empresa i dotar a les empreses de solucions per aumentar la productivitat i competivitat. Exemples de progames que es densenvolupen: Programa d'assessoraments empresarials especialitzats i gratuïts per a les empreses del territori,  Diagnosi Energètica i de telecomunicacions gratuïta.  Assessorem a les empreses interessades a canviar la seva flota de vehicles convencionals, per a vehicles elèctrics. Consulta el llistat de projectes actualtizats a la pàgina web d'empresa de l'AMERC.

 

Emprenedoria

Un dels serveis que volem potenciar des del municipi és la creació de llocs de treball, per això es desplega un conjunt d’actuacions adreçades a persones del municipi interessades en muntar una empresa o bé en participar en algun projecte empresarial. Fem promoció de projectes emprenedors tant de persones autònomes com d'empreses amb els Premis de l'Emprenedoria.

 

 

 

 

Formació i assessorament empresarial

Serveis adreçats a les empreses situades en l'àmbit de la Riera de Caldes on trobaràs diferents assessoraments per la teva empresa, formacions i eines per connectar amb altres empreses del territori i promocionar els productes o serveis. 

 

Intermediació laboral

Tenim una borsa de treball en la que es recullen les demandes de personal del municipi adequant-les a les ofertes ocupacionals que tenim registrades en el servei. Per això treballem conjuntament, l’àrea d’Orientació amb la de Intemediació, per tal de poder donar un servei de millor qualitat i més pròxim.

 

@Emprensocial

Projecte que té per objectiu per identificar conjuntament reptes del territori i pensar conjuntament idees en clau d’economia social per poder generar activitats econòmiques que ressolin aquestes. S'ofereixen accions com el Laboratori d'idees i la Llançadora de projectes.

 

 


 

Palau-solità i Plegamans. Localització estratègica pel seu negoci

  

 

 

Palau-solità i Plegamans. Localización estratégica para su negocio.

 

 

 

Palau-solità i Plegamans. Estrategic location for your business