Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Palau Emprèn 2023

 

 

 

 

 

 

Palau emprèn 2023

 

Palau emprèn és un espai de participació i formació per a persones emprenedores, persones autònomes i empreses del municipi. Una setmana dedicada a la realització de diferents jornades i tallers a l’Auditori de Can Cortès i que requereix d’inscripció prèvia i gratuïta. Les inscripcions ja estan obertes i les places limitades.

 

Empreses, persones emprenedores i professionals relacionats amb la creació d’empreses es donaran cita al ‘Palau Empren 2023’, que vol esdevenir un punt de trobada per intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre noves empreses, així com un lloc ideal per ampliar la xarxa de contactes. També està adreçat a persones emprenedores que estiguin valorant posar en marxa el seu projecte empresarial, o bé a qui  el tingui  en una fase inicial o de consolidació.

 

Durant els 4 dies, es faran un seguit d’activitats formatives enllaçades, i cada una d’elles es treballarà com si fos un entrenament de les diferents competències necessàries per emprendre: autoconeixement, creativitat, comunicació, marca personal i model de negoci. També es fa incidència en temes de capacitació digital, econòmics, fiscals i legals que cal saber, adreçat a empreses de nova creació i empreses consolidades. Es tractaran temes d’actualitat com comunitats energètiques, adaptació al nou entorn digital i coneixerem les experiències de dones de Palau-solità i Plegamans del seu projecte emprenedor.

 

‘Palau Empren’ comença el dimecres 8 de febrer a les 18 hores amb la ponència ‘Talent inclusiu: avantatges de la contractació de persones amb di-capacitats’ a càrrec del President de la Federació de Centres Especials de Catalunya (FECETC), Josep Maria Solanellas, i del seu director, Miquel Vidal.

 

A continuació, a les 19.45 h es farà una taula rodona d’experiències amb el títol ‘Les dones emprenedores a Palau-solità i Plegamans: avantatges i dificultats’, dinamitzada per la periodista de Ràdio Palau, Sira Riera. Assistiran Carla Soro (Tusikcirc) , Meritxell López (Més K Salut) i Montse Cañadó (Autoplegamans).

 

El dijous 9 de febrer, Tandem Social i Energia per la Igualtat (EPI), membres de l’Aliança Eplural, oferiran una xerrada sobre la diferencia entre comunitat energètica i autoconsum compartit, entre altres temes, amb exemples reals i un espai de preguntes obert al públic. El títol de la xerrada és: ‘Comunitats energètiques: què són, qui pot crear-les, implicacions i beneficis’.

 

Sobre les 19.45 h, Núria Gil de Akuaba, una Consultoria Especialitzada en gestió de la innovació i en TIC parlarà de ‘Certificat, signatura electrònica i altres tràmits digitals indispensables’.

 

Divendres 10 de febrer serà el dia més complet amb tres activitats:

 

-A les 16 h: ‘Subvencions: com presentar-se i gestionar-les’. A càrrec de Marc Marco de Factocooperativa.

 

-A les 18 h: ‘Formes jurídiques d’una persona autònoma i/o empresa: avantatges i inconvenients. Novetats del règim d’autònoms’. A càrrec de Yolanda Presa consultora de YPA.

 

-A les 20.15 h: Taula rodona: ‘Com adaptar l’empresa al nou context digital’,  a càrrec de Mayte Pla, gerent de Decorshopping; de Raúl Pedrosa, gerent de ‘Hasta en la sopa’; i Óscar Ramilo de ‘Seposiciona’.

 

La jornada de divendres clourà amb el repartiment dels diplomes a les persones emprenedores que han obtingut la subvenció de l’Ajuntament de l’any 2022.

 

Finalment, el dissabte 11 de febrer es faran dues xerrades:

 

-10 h: ‘Motius pels quals tindries una inspecció d’Hisenda’, a càrrec d’Elisa Martínez Benito.

 

-11.45 h: ‘No em paguen, que faig? A càrrec de Yolanda Adsuar de Adsuar Legal Consulting.

 

Fes clic aquí per a la inscripció prèvia i gratuïta.