Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Festa major

 

Cartell Cultura segura

 

Aquest estiu, cultura segura!
Activitats culturals i d’oci durant els mesos d’agost i setembre
A Palau-solità i Plegamans #LaCulturanosAtura #Culturasegura

 

INFORMACIÓ I CONSELLS

 

RESERVA PRÈVIA D’ENTRADES: Obtenir les entrades per l'esdeveniment

 

Durant la celebració de les diferents activitats de ‘Aquest estiu, cultura segura’ s’hauran de seguir les normes de seguretat i higiene establertes per evitar el contagi de la Covid 19

 

AVÍS: Les activitats programades es poden veure alterades en funció de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19

 

NORMATIVA PER ASSISTIR ALS ACTES

  • Utilització OBLIGATÒRIA de  mascareta:
    • Ús per persones de 6 anys en endavant.
  • Mantenir el distanciament físic de 1.5 metres
  • Tant en espais tancats com a l’aire lliure, la distància física interpersonal de seguretat s’estableix en 1,5 m en general. A més, un espai de seguretat equivalent a 2,5 m2 per persona, excepte que per la tipologia de l’activitat hi hagi vigents valors més restrictius.
  • Evitar aglomeracions.
  • Rentat de mans amb aigua i sabó o gels hidroalcohòlics.
  • Higiene de símptomes respiratoris (evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se la cara, nas i ulls)
  • Les persones que presenten simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) no han d’assistir als actes.
  • Les persones que han estat positiu per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors, o ha estat en contacte estret amb un positiu confirmat o amb simptomatologia compatible no han d’assistir als actes.

 

 Segueix-nos a les xarxes socials
 
icona facebook @ajpalauplegamans
Icono twitter @palauplegamans
instagram
icona youtube

 Ajuntament Palau-solità i Plegamans

 

El trio format pel David Sam (pianoforte), Roberto Olori (bateria) i Matteo Rivolta (voce) , fa un recorregut per la música italiana dels any 50 i 60, recordant grans clàssics com “Volare”, Piccolíssima Serenata”, “Buenasera”, etc.
Un directe amb grans dosis d’humor i complicitat amb el públic, carregat de swing i rock’n’roll que farà cantar a tothom.Obtenir les entrades per l'esdeveniment

Amb la poderosa veu de Desireé Diouf al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, també compten amb la secció de vents i cors més divertida i sexy de tota Barcelona.

Sempre amb un so fresc, pegadizo i sensual, combinen temes propis i hits versionats de tots els temps. A ritme de jazz, swing, soul i funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i el pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d'un espectacle sense igual.

Amb una estètica vintage molt cuidada i una posada en escena impecable, submergeixen al públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Més enllà d'un concert, The Black Barbies equival a xou dinàmic i molt ritme, a una festa de principi a fi!

FITXA ARTÍSTICA
Desireé Diouf | veu
Oriol Riart | guitarra
Aurora Arenare | trombó
Noè Escolà | saxo
José López | contrabaix
Guillem Arnedo | batería
Obtenir les entrades per l'esdeveniment

L'havanera i el cant de taverna han anat evolucionant i en aquest procés ha esdevingut la proposta que ens ofereix la cantant Neus Mar, una de les poques veus femenines solistes d’aquest gènere. Neus Mar s'endinsa al món de l'havanera l'any 2008 de la mà de Càstor Pérez, i durant aquests anys s'ha fet un lloc en un món tradicionalment de formacions vocals majoritàriament masculines i també mixtes.

Neus Mar ens ofereix una manera  d'interpretar, de connectar amb el públic, d'entendre i de sentir l'havanera que fuig dels estereotips tradicionals. 

Ofereix un repertori  amb temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de taverna. Neus Mar ha actuat a centenars de concerts i cantades arreu del territori català i a fora també i en tres ocasions a la Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell.

Obtenir les entrades per l'esdeveniment

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que neix del desig de barrejar músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura.

L’aire despreocupat del Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va.

Els joves que l’integren el grup són: Guillem Codern, banjo i harmònica; Miquel Pérez, violí i percussió; Ramon Anglada, guitarra; Martí Selga, flautes de bec i whistles; Adrià Vila, mandolina i el bodhran.


El nom de la banda fa referència a l'hostal «The Prancing Pony» que apareix a l'obra El Senyor dels Anells de J.R.R. TolkienObtenir les entrades per l'esdeveniment

Xarop de Canya és una companyia de música i animació. Aplega un gran nombre d’artistes provinents de camps molt variats de les arts escèniques: músics, actors, malabaristes, diables, xanquers, dansaires, animadors... i un cos tècnic amb experiència: dissenyadors de vestuari, tècnics de so i llum, regidors, pirotècnics, productors... 

Aquests són els ingredients d’aquest beuratge refrescant, engrescador, original, tonificant i, fins i tot, afrodisíac que es diu Xarop de Canya.Obtenir les entrades per l'esdeveniment

Experiència única d’animació musical: cançó i espectacles en general, lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic, tot amb una mirada farandulera però professional

Actualment formen la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto-músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.Obtenir les entrades per l'esdeveniment


El vídeo s'oferirà en streaming al Youtube. Estigueu atents a les xaxres socials.

Marató donació de sang

Donar sang, un gest que salva vides!


Informació a tenir en compte per donar sang

 

Op8a0406 2016 miquel monfort

· La sortida i l’ arribada estarà situada a la zona de la Pineda, al bosc de Can Pavana. L’horari previst de l’ inici de la cursa és a les 9 hores sota la pancarta de sortida.

 

. Les sortides es faran en grups de 20 persones cada 5 minuts com a mesura de seguretat i prevenció arran de la COVID 19.

 

· La Caminada tindrà un recorregut de 6'8 quilòmetres degudament senyalitzat.

 

. Inscripcions per internet, del 20 de juliol al 23 d’agost, o fins que s’arribi al límit de participants (500).


· Inscripcions presencials (només si no s’esgoten les places d’inscrits per internet). Del 25 al 27 d’agost, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (pg. de la Carrerada, 55) de 10 a 13.00 i de 17 a 20 hores. No s’admeten inscripcions el mateix dia de la cursa.


· En el cas dels menors d’edat només s’acceptaran les inscripcions si vénen acompanyats per la mare, el pare o tutor/a legal, i amb l’imprès degudament signat autoritzant la seva participació.

 

· No es podrà inscriure cap nen/na menor de 5 anys.

 

· No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa


· Preu: 4€. La inscripció és gratuïta per a nens/es de 5 a 10 anys.

 

· Consulteu el reglament i el recorregut.

 

. La recollida del dorsal i les samarretes es farà al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor del 25 al 27 d’agost, de 10 a 13.00h i de 17 a 20h. Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa al Bosc de Can Pavana a partir de les 8.30, tot i que, per seguretat, es recomana fer-ho al pavelló els dies establerts.

 

. IMPORTANT: LES PERSONES INSCRITES PER INTERNET hauran de portar la Declaració responsable sobre la Covid 19 el dia que vinguin a recollir el dorsal i la samarreta. Les persones que s'inscriguin presencialment, ja l'ompliran directament en el moment de fer la inscripció.

 

. Quan arribin a la meta rebran una ampolla d’aigua i un entrepà.

 

. No té caràcter competitiu, no hi haurà trofeus.

 

RECORREGUT DE LA CAMINADA MARIA VÍCTOR 2020

Recorregut Caminada Maria Víctor 2020

Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers del nostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants.

En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari.

Posarà en valor actes solidaris, històries entranyables, persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies i poder donar-los MOLTES GRÀCIES. Aquest escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una barreja d’humor i emotivitat.

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d'un recorregut Escenes quotidianes i alhora surrealistes, que portades l'extrem esdevenen còmiques Visual i amb poques paraules Per a totes les edats i somriures Tres personatges i el seu particular univers.


Intèrprets: Anna Alavedra, Rosita Calvi i Thangi Rey