Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Campanya informativa PaP   Vídeo campanya

 

Vine a informar-te i a recollir el kit del porta a porta (cubells*, cubell airejat, bosses compostables, imant i targeta) del 16 d'octubre al 31 de desembre

* Si tens assignats uns contenidors comunitaris, se t'entregarà el cubell airejat, bosses compostables, imant i la targeta que obre els contenidors. 

 

De dilluns a dissabte d'11h a 14h i de 16h a 20h

PG. DE LA CARRERADA

 

Calendari a partir del 13 de desembre:

Calendari PaP

  

El porta a porta és un sistema de recollida selectiva en el qual la ciutadania deixa els residus ben separats davant de la porta de casa seva, segons uns dies i hores de recollida. Els cubells s'han de treure entre les 20h i les 22h, i recollir abans de les 10h del dia següent. Excepte el dimecres que el vidre s'ha de treure abans de les 6.30h del matí o la nit del dimarts.

Els habitatges plurifamiliars amb contenidor comunitari obriran el contenidor amb la Targeta de Serveis Municipals (TSM) i es segueix el mateix calendari i horari de recollida. 

 

 Bolquers, tèxtil sanitari i sorra de gats

 

Bossa bolquers

Són rebuig, però es poden treure també els dies de recollida de l’orgànica al costat del cubell o del contenidor de residus orgànics, en una bossa separada i identificada com a bolquers. A l'Ajuntament i a la Deixalleria es subministren etiquetes. Els dijous es recullen conjuntament amb el rebuig.

 

També podeu descarregar-vos AQUÍ les etiquetes per a la bossa de bolquers.

 

Atenció del porta a porta

M. 666 706 368

De dilluns a dijous de 8h a 14h i de 15h a 17h

Divendres de 8h a 15h

portaporta@palauplegamans.cat

 

Vídeo explicatiu: La recollida porta a porta

 

    Molta merda
Veure l'audiovisual (4 min.) (català)   Ver el audiovisual (4 min.) (castellano)   Documental "Molta merda" presentat per Quim Masferrer