Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Comença una Tardor carregada d’activitats per a joves

#Joventut

7 d'octubre de 2020

Un taller de creació de taules d’skate, un de cuina, una xerrada sobre educació, el Palau Ressona i teatre alguns exemples

 

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha preparat tot una sèrie d’activitats per aquesta tardor adreçades a joves. Xerrades, tallers, teatre, música i/o exposicions emmarquen una Tardor amb moltes activitats que s’organitzen conjuntament amb les entitats del municipi, La Descoordinadora i els grups estables de l’Espai Jove l’Escorxador.

 

El 7 d’octubre es dona el tret de sortida amb l’espai obert “Parlem de...”, per poder parlar de diferents temes sense tabús. Es farà també els dies 4 de novembre i 2 de desembre. Inscripcions al 93.864.51.18 o al joventut@palauplegamans.cat.

 

El 22 d’octubre serà el torn d’una xerrada dirigida a famílies d’adolescents i joves amb el títol “Educar sentint, educar amb sentit”. Aquesta xerrada pretén ser un espai de comprensió de la dimensió emocional de l’adolescent i alhora entrenar eines per la consolidació de les relacions positives en el seu acompanyament. Serà a partir de les 18 h.

 

El dissabte 24 d’octubre es realitzarà un taller per a poder crear artesanalment la teva pròpia taula d’skate. Es farà d’11 a 14 h i està adreçat a joves a partir de 12 anys. El dimecres 28 d’octubre hi haurà un taller de Cuina sense pares, per aprendre a fer receptes bones, ràpides i saludables. A l’Escorxador de 17 a 19 h, per a joves d’entre 14 i 18 anys.

 

També hi haurà temps per una jornada de Portes Obertes de l’Espai Jove l’Escorxador, per conèixer a fons les activitats, tallers i formacions que s’hi fan. Aquestes portes obertes estan adreçades tan a famílies com a joves que vulguin conèixer l’Escorxador. Seran el dijous 29 d0ictubre a les 19 h.

 

Totes les activitats calen inscripció prèvia al correu joventut@palauplegamans.cat, o als telèfons 93.864.51.18 i al 629 568 754 en el cas de la xerrada sobre educació o les portes obertes.

 

Es obligatori portar mascareta i se seguiran totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar la propagació de la Covid-19.

 

Agenda Tardor Jove 2020

 

Els mesos de novembre i desembre també aniran carregats d’activitats emmarcades dins la Tardor Jove 2020. Una de les novetats d’enguany és el projecte Oxigen, un espai de trobada per cuidar-te i mirar-te on a través de diferents activitats de relaxació, de treball amb el cos, etc., es vol generar un espai de benestar i autoconeixement. Més informació al correu joventut@palauplegamans.cat.

 

També torna un any més el concurs de Música Jove Palau Ressona que es realitzarà el 7 de novembre a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador. Fins al 16 d’octubre es poden presentar els treballs, trobareu tota la informació en aquest enllaç.

 

La Setmana del 30 de novembre al 4 de desembre es celebrarà de nou La SEXmana, amb activitats relacionades amb el plaer sexual, l’afectivitat i la prevenció del VIH o altres infeccions de transmissió sexual.

 

Les Melmelades musicals, on cadascú pot portar el seu instrument i tocar, van arrencar el passat 25 de setembre i es tornaran a repetir els dies 31 d’octubre, 27 de novembre i 18 de desembre. Aniran acompanyades amb les batalles de galls de rap, l’SpeakEasy.

 

El teatre també tindrà el seu espai dins les activitats de la Tardor jove 2020. L’espectacle “Bury a Friend”, el 21 de novembre, o ‘”Metalhammer” el 19 de desembre, sobre la vida els darrers dies del mur de Berlín. Són algunes de les propostes teatrals que es faran a la Sala Corral de l’Escorxador amb un preu per l’entrada de 5 €.

 

Aquestes i moltes més conforme les activitats de la Tardor Jove 2020, podreu trobar més informació al web de l’Espai Jove l’Escorxador.

Comparteix aquest contingut