Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Obre la pista de SkatePark els caps de setmana

#Esports
#Joventut

12 de febrer de 2021

L’espai tindrà un aforament limitat i s’haurà de passar un control d’accés

 

La pista de SkatePark s’obrirà a partir d’aquest cap de setmana, amb control d’accés i amb un aforament limitat a 15 persones. L’horari serà: divendres, dissabte i diumenge de 11h a 14h i de 16h a 19h.

 

L’Ajuntament vol garantir la pràctica de l’esport a l’aire lliure i per això ha pres la decisió d’obrir parcialment aquest equipament, seguint, això sí,  les restriccions i mesures preventives arran de la COVID-19. Per tant, si bé es permet l’esport a l’aire lliure, les restriccions imposen fer un control d’accés i d’aforament de les instal·lacions esportives municipals.

 

Nova zona de Calistènia

 

Pel que fa a la zona de Calistènia, de nova creació, romandrà tancada ja que encara no s’ha posat en funcionament, i falta realitzar les darreres proves. La instal·lació disposa de 997 m2 i, quan s’obri al públic, anirà acompanyada amb una placa informativa amb la seva respectiva indicació per aconseguir un bon ús. A més de l’àrea de Calistènia, s’ha instal·lat, de manera paral·lela,  una pista de bàsquet, dues taules de tennis taula i una zona de pícnic.

 

Aquest tipus de circuit ,coneguts com ‘street workout’, consisteixen en l'entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal, on també es poden incorporar diferents acrobàcies o diferents estructures fixes. Es vol oferir les diferents possibilitats de pràctica esportiva, tant individual com grupal, amb diferents elements com barres paral·leles, barres a tres alçades o plataformes de salts. 

 

Tant la pista de SkatePark com la zona de Calistènia estan tancades perimetralment per evita l’ús descontrolat d’aquests espais mentre durin les restriccions per la pandèmia de la Covid 19.

Comparteix aquest contingut