Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Comença ‘OrientAcció: Tria on, quan i com’, la campanya d’orientació acadèmica de la regidoria de Joventut

#Joventut

16 de febrer de 2021

Les activitats es realitzaran del 18 de febrer fins el 25 de març

 

La regidoria de Joventut ha començat les activitats i els tallers relacionats amb l’orientació acadèmica i laboral dels i les joves de la vila. Donant resposta a la necessitat detectada des de fa anys, la campanya ha començat abans, durant el més de gener. I ho ha fet realitzant el taller   “A la recerca de l’Ikigai”, adreçat als alumnes de 4t d’ESO de La Marinada, l’IES Ramon Casas i Carbó, i Can Periquet, En aquest últim institut també es realitzarà el taller dins les aules de 3r d’ESO durant l’últim trimestre del curs.

 

L’àrea de Joventut  col·labora com cada any dins del crèdit de síntesi de l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Ramon Casas i Carbó, on realitzaran un Escape Room. Aquesta activitat també es durà a terme a l’institut Can Periquet durant el mes de març.

 

Tenint en compte la situació actual de pandèmia on les restriccions no permeten realitzar xerrades i activitats presencials, s’utilitzaran les xarxes socials i les plataformes digitals com a eines divulgatives per fer arribar la informació tant a les persones joves com a les seves famílies.

 

Del 18 de febrer al 25 de març es realitzaran directes on es tractaran temes com les opcions després de la ESO i el batxillerat, o quines coses cal tenir en compte en el moment de prendre decisions, a més, es mantindran converses amb professionals i estudiants de diferents àmbits.

 

Estigueu atents a les xarxes socials per conèixer els dies i hores de les activitats.

 

Més informació: @ejescorxador / 629568754

Comparteix aquest contingut