Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Joventut enceta ‘Ben-estar’ un projecte educatiu per a famílies de joves i adolescents

#Joventut

17 de març de 2021

L’experiència es farà en format virtual i començarà amb una xerrada

 

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans enceta demà 18 de març el projecte Ben-estar, un espai formatiu per a famílies en format tallers/xerrades, on poder comprendre millor la dimensió emocional dels adolescents, aportar amplitud de mirada envers el desenvolupament dels nostres fills/es, i entrenar eines per la consolidació de les relacions positives en l’acompanyament educatiu que fem al llarg de la vida.

 

Joventut ofereix aquest espai per orientar, assessorar i formar, amb l’objectiu de facilitar, ajudar i compartir neguits i dubtes de les famílies. La primera acció d’aquest projecte és una xerrada adreçada a cada un dels centres d’educació secundària del municipi per donar informació sobre l’acompanyament educatiu i per presentar el projecte de manera global.

 

Aquest projecte, que s’ha treballat conjuntament entre l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i l’entitat SEER Salut i Educació Emocional, comença demà 18 de març amb una xerrada adreçada a les famílies d’adolescents i joves de l’IES Ramon Casas i Carbó de 17,30 a 19,30 h, en format virtual. Aquesta mateixa xerrada també es realitzarà a l’Institut Can Periquet el 22 de març, i a l’Institut Marinada el 25 de març, en la mateixa franja horària.

 

Les famílies dels i les alumnes d’aquests centres educatius interessades en assistir a la xerrada han de fer una inscripció prèvia enviant un mail a joventut@palauplegamans.cat, o bé trucar al 629 568 754 o al 938 645 118 de 16 a 20 h. Un cop feta la inscripció, Joventut enviarà un enllaç per accedir a l’activitat de manera virtual.

Comparteix aquest contingut