Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

L’Assessoria de Mobilitat Internacional per a joves no s’atura

#Joventut

15 d'abril de 2021

Ofereix assessoria per a informar i orientar a joves que vulguin estudiar, treballar o fer un voluntariat arreu del món

 

El programa de l’Oficina d’Assessorament Jove de l’Espai Jove l’Escorxador, ofereix setmanalment l’assessoria de mobilitat internacional, que té l’objectiu d’informar, orientar i acompanyar  els i les joves que cerquen estudiar, treballar o realitzar un voluntariat arreu del món.

 

La mobilitat des de la Regidoria de Joventut s’entén com una oportunitat per millorar el nivell d'habilitats i competències bàsiques de les persones, la participació en els diferents programes que recull augmenta les opcions d'ocupabilitat així com facilita processos de mobilitat per raons laborals, acadèmiques o de voluntariat, també el procés d’emancipació.

 

El servei és ofert per Taller d’Art, Cultura i Creació, una entitat sense ànim de lucre especialitzada en el disseny, creació i gestió de projectes socioeducatius i culturals en l’àmbit juvenil tant a nivell local com internacional.

 

La cerca d’oportunitats a l’estranger suposa una aposta de futur per a molts i moltes joves interessades a millorar el seu nivell d’idiomes, ampliar les seves opcions acadèmiques i laborals o desenvolupar-se personal i socialment.

 

L’assessoria de mobilitat internacional de Palau-solità i Plegamans està disponible els dilluns de 16 a 20 hores a l’Espai Jove l’Escorxador i s’ha adreça a joves i famílies. Pots demanar cita prèvia a trucant al 93 864 51 18, enviant un WhatsApp al 629 568 754 o un correu-e a joventut@palauplegamans.cat.

 

Durant aquestes darreres setmanes molts/es joves del municipi han rebut informació a les aules del seu institut sobre aquestes possibilitats per part de la persona referent del servei, i han estat moltes persones les que han mostrat interès en poder participar en alguns dels programes a curt i mig termini.

Comparteix aquest contingut