Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

El jovent de la vila dona un impuls a les arts escèniques en el municipi

#Joventut

14 de maig de 2021

El  15, 21, 22 i 28 de maig i 18 de juny hi han diferents actes programats que han autogestionat persones joves, relacionats amb les arts escèniques.  Dos són els col·lectius que estan darrera d’ells, “La Onda” i “No me toques el pelo”; tot i que ambdues associacions han col·laborat amb altres entitats com G3 Teatre i la Federació d’Entitats Juvenils La Descoordinadora.

 

Dissabte 15 de maig: “Speakeasy, batalles de rap” Sala Corral, 17:30h

El món del rap en directe, improvitzacions en parelles. Activitat que es preveu mensual, impulsada per l’associació La Onda i la comissió de Rap amb l’artista Kroczer al capdavant.

Aforament limitat per ordre d’arribada.

 

Divendres 21: Teatre “Metalhammer” al Teatre de la Vila. 20:30h

Metalhammer proposa un viatge pels darrers dies del mur de Berlín occidental, que malgrat viure a l’empar de la RFA a l’altre banda del Teló d’Acer, amaga històries de marginalitat per part de personatges exclosos de la societat, que consagren la seva vida als clubs nocturns i al crim en un desesperada recerca de la seva identitat mentre l’Europa del Teló d’Acer esgota el seu darrer alé. És una proposta teatral encapçalada per “La Onda” i la companyia “G3 Teatre.

Adquisició d’entrades: +info a laondaentitat@gmail.com

 

Dissabte 22: documental

“Descendents” al Teatre de la Vila. 17:00h

És un projecte de la mà de Sicom i Entrepobles amb la col·laboració de col·lectius com Catarsia i Moviment Afrobanyolí Social, entre altres. El col·lectiu NMTEP ja ha vist el documental i creu que és una oportunitat per compartir sensibilitats, situacions difícils amb la resta del poble. També per donar a conèixer entitats antiracistes que són claus per les noies de nometoqueselpelo.

Reserva d’entrades a @no.me.toques.el.pelo. 

 

Divendres 28: Melmelada Musical, Sala Corral. 17:00h Activitat mensual, dedicada a totes aquelles persones apassionades per la música, és un espai per compartir peces musicals, improvitzar i conèixer a altres persones músiques del municipi i voltants. En les edicions anteriors, prop de 60 joves han assistit  durant tota la tarda. Està liderada per l’associació La Onda.

Aforament limitat per ordre d’arribada.

 

Divendres 18 de juny: Bury a friend. Sala Polivalent. 20:30h

Àlex: vint anys, simpàtica, sense personalitat, mediocre; té una vida prefabricada amb la que no sap què fer i una sola preocupació: el futur, un futur fantàstic.

 

Ella: vint anys, complexa, líder de la seva vida, lliure; aterra en la vida d’Àlex per fer-la trontollar i preguntar-se què s’ha perdut durant vint anys: i s’ho preguntarà. Però Àlex només es pot preocupar d’una cosa: com de fantàstic serà tot quan enterri a la seva amiga . És una proposta teatral encapçalada per “La Onda” i la companyia “G3 Teatre”.

 

Adquisició d’entrades: +info a laondaentitat@gmail.com

Comparteix aquest contingut