Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

La Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador es condicionarà per acollir diferents tipus d’activitats, especialment d’arts escèniques

#Joventut

21 de juliol de 2021

L’àrea de Joventut es reuneix amb entitats juvenils per dissenyar la reforma de la Sala Corral

 

Ja s’ha produït la primera reunió entre la Regidoria de Joventut i joves, tècniques i empresa per a començar a dissenyar el condicionament de la sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador. Hi van participar tres joves en representació de la Federació d’Entitats Juvenils, i a partir de l’exposició dels usos que fan i projecten fer d’aquest espai, es definiran les necessitats que caldrà cobrir amb el condicionament de la sala, que està previst iniciar en breu.

 

Els joves han demanat tenir en compte la perspectiva de gènere, millorar l’acústica, la climatització, dotar la sala d’equip de so i llums, tenir la possibilitat de dividir l’espai, així com poder-lo enfosquir per poder projectar. L’objectiu és que la sala estigui preparada per poder tenir un ús polivalent: des d’acollir a activitats de l’esplai, fins a poder realitzar concerts, obres de teatre, projeccions i activitats diverses. Una de les grans prioritats és poder acollir activitats d’arts escèniques.

 

Després d’aquesta primera trobada, una empresa ha de fer la proposta de projecte tenint en compte el que joves i regidoria van exposar en la reunió, i posteriorment se’n farà un retorn i, si és necessari, es podria fer una nova trobada.

 

Des de la Regidoria de Joventut ha hagut un treball conjunt amb les entitats previ a aquesta primera trobada i n’hi haurà un de posterior per fer el seguiment, ja que es tracta d’un espai co-gestionat.

Comparteix aquest contingut