Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

El Passaport cultural arriba als instituts de Palau-solità i Plegamans

#Cultura
#Educació
#Joventut

19 de novembre de 2021

Aquesta iniciativa va estar premiada per l’Associació Catalana de Municipis

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha començat a repartir els Passaports Culturals als centres educatius de secundària del municipi. L’alcalde Oriol Lozano ha anat a l’IES Can Periquet per lliurar-los a la directora de l’institut i poder començar aquesta iniciativa cultural.

 

El Passaport Cultural, premiat el darrer octubre a la 1a edició dels Premis ACM a les millors iniciatives locals, és una eina que té com a objectiu crear un nou escenari que faciliti la proximitat, l’interès i la motivació de la població jove cap a la cultura.

 

El primer pas per potenciar la cultura i l’oci més enllà de concerts, espectacles i teatre, és crear un passaport cultural, dissenyat pel Batxillerat artístic de l’Institut Ramon Casas i Carbó, per la joventut del municipi que podran presentar sempre que consumeixin una activitat cultural o en participi de la creació d’alguna.

 

L’objectiu d’aquesta eina és tenir el passaport completament segellat per rebre una bonificació, acordada pels tres instituts del poble, a l’avaluació de l’assignatura de llengua catalana o literatura. A més, dues professionals vinculades al món literari faran intervencions a les aules emmarcades en el projecte SALTA.

Comparteix aquest contingut