Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Estiu Jove

#Joventut

29 de juny de 2022

Tallers de creativitat, art, circ i activitats sobre el món de l’art, la natura i l’esport adreçats als i les joves

 

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans proposa per l’estiu un nou programa de tallers relacionats amb les arts: Art africà, Customització, Escriptura creativa i un taller intensiu de Circ.

 

A més, també s’han programat les següents activitats adreçades als i les joves de la vila:

 • Parlem de...: Espai obert i distès, de tertúlia, on poder parlar sense tabús sobre sexualitat, feminisme, relacions, drogues, ... Dirigit a noies i nois d’entre 13 i 25 anys. Horari: de 18 a 20 hores.
  • Divendres 8 de juliol: Parlem de sexualitat
  • Divendres 15 de juliol: Parlem de drogues
 • Festa de benvinguda a l'estiu: Festa organitzada pel grup de noies Oxigen, per celebrar l'estiu d'una manera diferent, reivindiquem els cossos reals, trenquem amb la pressió estètica, passem molt de l'operació biquini. També prendrem cocktails sense alcohol i ballarem molt amb la musica de la Dj Anna Ibarz. Divendres 1 de juliol. A les 18h.
 • La Natura cura: Ruta per diferents indrets de Palau-solità i Plegamans per conèixer l’entorn, la natura i els animals. Sortida des de l’Espai Jove l’Escorxador. 6 de juliol. A les 18h. Preu: Gratuït. Amb la col·laboració de Glòria Rodríguez. Cal inscripció prèvia a joventut@palauplegamans.cat.
 • Orgull, ploma i lluita!: Dissabte 2 de juliol, diferents activitats:
  • Torneig Futbollero. Inscripcions: A partir de 12 anys a @laflama. Feminista. Pavelló Maria Victor. A les 17h.
  • Festassa desviada, micro obert, concerts, djset, Drag Show. 20:30h. Espai Jove Escorxador.
 • Fem pistes: obrim les pistes esportives de Can Cortès els dimarts i dijous del 5 al 21 de juliol de 18 a 21h.
 • Torneig d’Smash Bros: 8 de juliol. A partir de les 17h a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador Inscripcions a @dreamland_psip

 

També s’ha organitzat un concurs de fotografia de viatge d’Instagram: ‘Motxilla, càmera, acció!’ Si tens entre 12 i 30 anys posa el mòbil a punt, comença el concurs de fotografia de viatge del 20 de juny al 31 d’agost. Fes clic aquí per consultar les bases.

 

Aquestes activitats es sumen a l’oferta cultural i festiva d’aquest estiu a la vila, com La fresqueta (les karamba en concert, el dissabte 30 de juliol a les 20h a la Plaça de la Vila), el I Cicle de Cinema de Terror de Palau-solità i Plegamans Palau Tremola (durant el mes de juliol es projectaran tres pel·lícules al bosc del Parc de l’Hostal del Fum) i la Festa Major del 25 al 29 d'agost i les Jornades d'oci alternatiu  FanCon, durant els dies 2, 3 i 4 de setembre.

Comparteix aquest contingut