Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Oberta la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer a persones joves fins a 36 anys

#Acció Social
#Joventut

28 de setembre de 2022

El termini per demanar els ajuts acaba el 7 d’octubre a les 15 hores

 

Ja està oberta la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació per a persones joves per a l'any 2022.

 

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que, en el moment de presentar la sol·licitud, tinguin fins a 36 anys, i que, a més de complir els requisits que estableix la base 4, siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

 

Termini per presentar les sol·licituds

 

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia aquest dimecres 28 de setembre de 2022 a les 9 hores i finalitzarà el 7 d’octubre de 2022 a les 15 hores.

 

Imports màxims de lloguer mensual o preu de cessió

 

L’import màxim de lloguer o preu de cessió mensual per a l’habitatge o habitació no pot ser superior, en el cas del Vallès Occidental, als 950 euros. I en el supòsit d’habitació no pot ser superior als 450 euros. D’altra banda, per a famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, l'import màxim de lloguer mensual és de 1.100 euros.

 

Ingressos

 

El període impositiu per acreditar en aquesta convocatòria és el de l’exercici 2021.

 

Presentació de sol·licituds

 

La sol·licitud es presenta mitjançant imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant. S'ha d'adreçar a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ha d'anar acompanyada de la documentació que es detalla a la base 8 i es pot presentar:

Telemàticament: En el moment de fer la sol·licitud cal tenir la documentació requerida en format PDF i la identificació digital preparada.

 

Per a més informació es poden adreçar a Serveis socials de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Consulteu la documentació, requisits i altres informacions del tràmit al web d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix aquest contingut