Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Palau-solità i Plegamans commemorarà el ‘Dia Internacional per l’erradicació de la violència envers les dones’ amb diverses activitats

#Cultura
#Igualtat
#Joventut

9 de novembre de 2022

Hi haurà tallers, un monòleg, una nit de cafè-teatre i també l’acte institucional

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitzarà diverses activitats per commemorar el Dia internacional per l’erradicació de la violència envers les dones, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre.

 

Els actes van començar ahir dimarts 8 de novembre amb el monòleg ‘No solo duelen los golpes’ de Pamela Palenciano, adreçat a l’alumnat d’ESO dels instituts de la vila. Va ser a les12 hores al Teatre de la Vila, i avui s'ha repetit a la mateixa hora. El dimarts 15 de novembre al matí, tindrà lloc el ‘Taller de rap ‘Beating da’ match’ amb l’alumnat del PFI, a càrrec d’Ulleres per esquerrans i Erol urbà.

 

El divendres 25 de novembre tindrà lloc l’acte institucional amb parlaments, lectura del manifest, projecció del vídeo ‘Decisions’ a càrrec de l’Associació Dones per les dones i amb acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música. Serà a les 12 hores a la Sala Polivalent.

 

El mateix dia, però a les 18 hores, es farà la commemoració del 25-N amb l’encesa d’espelmes als Jardins de la Masia de Can Cortès, amb acompanyament musical de Yeray Herrera i lectures de poeme, organitzat per l’Associació Dones per les Dones.

 

El mateix divendres, a les 20 hores, i haurà Cafè-Teatre a la Sala Polivalent, amb una Nit de stand-up comedy ‘Oye Polo’, amb Oye Sherman i Ana Polo. A més, hi haurà un col·loqui postfunció, i servei de bar a càrrec de Cabres i Vaques. Les entrades es poden adquirir a palauplegamans.koobin.cat, i també a taquilla a la Masia de Can Cortès.

 

A més, tots els dimecres del mes de novembre es faran tallers d’autodefensa feminista a l’Espai Jove l’Escorxador, a càrrec de l’Associació d’Autodefensa Biterna. Serà de 18 a 20 hores a la Sala Corral, i està adreçat a dones majors de 18 anys. Cal inscripció prèvia a igualtat@palauplegamans.cat.

 

Actuacions finançades amb càrrec als crèdits rebuts del Ministerio de Igualdad, Secretaria de Estado y contra la Violencia de Género.

Comparteix aquest contingut