Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Els grups “Lonely Palace” i “Saturnalia” guanyen el Palau Ressona 2022

#Cultura
#Joventut

15 de novembre de 2022

El certamen musical es va celebrar el passat 12 de novembre a l’Espai Jove l’Escorxador

 

La gran final del concurs Palau Ressona, la proposta de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per promoure el talent musical del jovent, ha coronat als vencedors de l’edició d’enguany. Es tracta dels grups “Lonely Palace” (de la categoria A: de 21 a 30 anys); i “Saturnalia” (de la categoria B: de 12 a 20 anys). En total hi van participar sis grups, que van mostrar el seu repertori a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador, el passat 12 de novembre.

 

Lonely Palace” és un projecte que fuig d'etiquetes i estereotips de la música acadèmica i explora en el so més enllà de l'instrument. Format per tres músics multidisciplinaris, és una promesa d'estar en moviment i creació constants per arribar als límits de la música (si en té) i experimentar amb tota mena d'estils i ritmes, buscant una identitat pròpia com a grup.

 

Per la seva banda, “Saturnalia” és el projecte de la Mònica, una solista cantautora de cançons originals i covers populars. Palauenca de naixement amb inspiracions del rock indie i d'artistes com Phoebe Bridgers i Paramore. Fa cançons acústiques de temes personals com la salut mental, ser una dona al segle XXI i créixer en una societat cada vegada més caòtica.

 

Pel que fa als premis, el guanyador  en la categoria A obtindrà la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Music. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó sota la supervisió d’un productor professional i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.

 

 

 

Comparteix aquest contingut