Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

L’Espai Jove l’Escorxador obre ‘Connectem’ un servei de suport emocional per a joves

#Joventut

9 de març de 2023

L’objectiu és informar, orientar i acompanyar les persones joves en diferents situacions de malestar emocional

 

Des del mes de març L’Espai Jove l’Escorxador obrirà ‘Connectem’ un servei de suport emocional, basat en l’atenció psicològica i assessorament individualitzat de joves i familiars de persones adolescents, així com en assessoraments a docents i tallers adreçats a grups específics. S’oferirà els dimecres en horari de matí i tarda de forma gratuïta.  Aquest servei arriba a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental i el realitza l’entitat ALDEES INFANTILS.

 

Es tracta d’un servei que informa, orienta i acompanya les persones joves en diferents situacions de malestar emocional, com ara els conflictes en les seves relacions, problemes d’autoestima, identificació i gestió d’emocions, consums i addicció a pantalles, etc. L’assessorament pot ser individual i/o familiar.

 

Per accedir al servei ‘Connectem’, es recomana concertar cita prèvia al telèfon 627 88 68 73 o al correu electrònic ccvoc.joventut@ccvoc.cat.

 

Per altre banda, el municipi també compta amb la referent de benestar emocional del CAP Palau, que actualment està treballant de la mà de l’equip tècnic de l’àrea de Joventut per la detecció i creació de grups de joves amb els que s’estan preparant assessoraments grupals entorn a temes vinculats amb el benestar emocional.

 

Espais de trobada

 

Durant l’any existeixen espais de trobada informals i acompanyats per una educadora, que es troben de forma regular a l’Espai Jove per compartir malestars, fomentar l’autoconeixement i la promoció d’hàbits saludables.

 

En la mateixa línia, l’Espai Ben-Estar, és un espai grupal adreçat a famílies de persones adolescents/joves acompanyat per una professional de l’entitat SEER, especialitzada en aquesta franja d’edat.

 

Per més informació us podeu adreçar a l’Espai Jove a l’Escorxador , adreçar-vos per correu electrònic a joventut@palauplegamans.cat, o bé trucar-nos o escriure’ns per watshap a 629568754.

Comparteix aquest contingut