Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Joventut estrena un nou web amb informació específica destinada a joves

#Joventut

20 de març de 2023

El portal permet a les persones usuàries inscriure’s a les activitats programades i accedir a diferents serveis

 

El nou portal s’estrena aquesta setmana amb tots els continguts que poden interessar a joves de Palau-solità i Plegamans. Una de les principals novetats serà que totes aquelles persones interessades en participar en els tallers, activitats o trobades del l’Espai Jove l’Escoxador ho podran fer directament des del web amb diferents links d’inscripció. El regidor de Joventut , Ignasi Fargas, ha indicat que “aquest és un aspecte molt destacat de la nova pàgina doncs facilitarà molt la tramitació de les inscripcions”.

 

El nou portal també permetrà trobar totes les activitats i formacions que estan programades durant tot l’any, així com els serveis que s’ofereixen a través del Servei de Joventut. És un espai que centralitza tots els recursos que poden ser d’interès pels/les joves com conèixer els espais de l’equipament i els seus usos, o conèixer i contactar amb les entitats juvenils i col·lectius joves, entre d’altres

 

El nou web de Joventut dona prioritat a la imatge i es vincula amb les xarxes socials del departament.

 

Ignasi Fargas comenta que des de Joventut són conscients que la població jove no consulta gaire els webs, “i per aquesta raó hem pensat també, a l’hora de dissenyar-la, en les famílies amb fills/es adolescents”.

 

Per accedir al web: Espai Jove Escorxador

Comparteix aquest contingut