Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

‘Viu l’Estiu a l’Escorxador’ del 26 de juny al 14 de juliol

#Joventut

13 de juny de 2023

L’Espai Jove, que aquest any fa una festa per celebrar el seu 15è aniversari, oferirà aquest estiu diferents tallers adreçats als i les joves

 

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans proposa per l’estiu un programa de tallers i activitats de diferents àmbits: arts plàstiques, circ, cuina, esport, jocs de taula i sortides per l’entorn.

 

Totes aquestes activitats es realitzaran a la franja horària de les 10 a les 13 h i s’adrecen a adolescents i joves de 12 a 17 anys.

 

Les inscripcions es fan per setmanes i el cost és de 30 euros per setmana. Les places són limitades a 12 participants per setmana.

 

El dia 7 de juliol, a les 20.30 h es realitzarà l’activitat Drag Show a la Sala Corral organitzada per la Descoordinadora i els col·lectius de La Flama i No me Toques el Pelo, juntament amb la Regidoria de Joventut.

 

Més informació i inscripcions a joventut@palauplegamans.cat.

 

Aniversari de l’Espai Jove L’Escorxador

A més, aquest divendres 16 de juny se celebren els 15 anys de l’Espai Jove l’Escorxador. Serà a la Plaça 11 de Setembre de 17 a 21 hores, amb tallers, acrobàcies, equilibris i malabars, pintar bosses de tela i xapes. Tampoc no hi faltarà la música i moltes sorpreses més.

Comparteix aquest contingut