Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Vine a celebrar l’aniversari de la Sala Corral!

#Joventut

2 de novembre de 2023

L’acte se celebrarà aquest dissabte a partir de les 21 h amb un concert de petit format, seguit de l’actuació de Lola & the Rhinos.

 

La Sala Corral -cogestionada entre la Descoordinadora i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans- ha esdevingut un espai de participació format per joves que volen oferir una proposta cultural i musical nova i oberta a tothom. En aquest sentit, els organitzadors/es han programat, durant el darrer any, actes diürns i nocturns per intentar arribar a diferents perfils de públic.  

 

Pau Segalés, membre de la Descoordinadora i comissió organitzadora, explica que aquest primer any ha suposat motivació, feina i nous reptes. “És una aventura moure una sala de concert a Palau i  suggerir programació innovadora i per a tots els públics i intentant omplir un forat musical que creiem que faltava al poble. Estem satisfetes perquè ha tingut molt bona acollida al municipi”, afirma el jove.  

 

Ignasi Fargas, regidor de Joventut, afirma que, la Sala Corral és un “exemple d'espai de participació i creativitat”. I afegeix: “Aquest primer aniversari és la celebració de tots els èxits que s’han aconseguit fins ara. Cal felicitar el grup de jovent que hi ha al darrere de tot plegat i s’esforcen per programar una oferta d’oci diversificada i variada".

 

El grup de jovent implicat en l’organització vol omplir la sala aquest dissabte i celebrar amb el poble aquest aniversari al ritme de Lola & the Rhinos, un grup molt animat i innovador amb un repertori festiu i ballable que ofereix grans versions de tota la vida i temes propis amb un espectacle de llums. Alhora, fan una crida al jovent interessat en l’organització a sumar-se la comissió i aportar les seves idees. I és que, tal com destaquen els organitzadors/es, participar-hi és una bona manera de sentir-se part del poble, conèixer gent i poder donar forma a les propostes. 

 

Pel que fa al futur, la comissió vol seguir amb la programació musical a l’interior de la sala i alhora proposar activitats diürnes com una calçotada popular oberta a tothom. Si voleu estar al dia de la tasca de la comissió de la Sala Corral, podeu seguir les seves xarxes: @salacorral. 

 

Comparteix aquest contingut