Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

S’apropa la final del concurs ‘Palau Ressona’

#Cultura
#Joventut

9 de novembre de 2023

Sis grups de música competiran a la final prevista el proper 11 de novembre a les 21 h

 

Arriba una nova edició del concurs musical "Palau Ressona", una iniciativa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per promoure el talent musical del jovent. Dotze grups de música, procedents de diferents racons de Catalunya i amb estils musicals diversos, han presentat les seves propostes per aquesta edició de l'esdeveniment i sis d’ells han quedat finalistes.

 

La gran final d'aquest concurs tindrà lloc el proper 11 de novembre a les 21 hores a l'Espai Jove l’Escorxador. Sis bandes, integrades per joves amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys, es disputaran la final d’aquesta competició.

 

Els grups participants són els següents:

  • Categoria A (de 12 a 20 anys): Lactik, Honey Homies i Cherry Jane.
  • Categoria B (de 21 a 30 anys): Paradíso, Roof Bandits i Kilian Noise and Friends of Dark.

 

Els guanyadors d'aquest concurs tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves carreres musicals. El grup o solista que es proclami guanyador a la Categoria A rebrà com a premi la gravació d'una maqueta, supervisada per un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals mitjançant la Cúpula Music. Pel que fa a la Categoria B, el premi consisteix en la gravació d'una cançó, també supervisada per un productor professional, i la creació d'un videoclip d'aquesta peça musical, a més d'una actuació en directe.

 

Aquest concurs representa una oportunitat única per als joves talents musicals de la zona per mostrar el seu art i guanyar visibilitat en l'escena musical. Els organitzadors animen a tothom a assistir a la gran final del "Palau Ressona" i a recolzar aquests joves músics en el seu camí cap al reconeixement artístic.

 

Comparteix aquest contingut