Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

El "Mulla’t per la Festa Major" dona el tret de sortida

#Cultura
#Joventut

14 de novembre de 2023

L’espai està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys que, a títol individual, volen organitzar activitats per aquestes dates tan esperades.

 

La trobada del dissabte 18 de novembre, que s’organitza a l’Espai Jove l’Escorxador, suposa el punt de partida on es recullen les propostes (concerts, activitats lúdiques, esdeveniments esportius, etc.) que s’hauran enviat prèviament.

 

Un dels objectius d’aquest procés és promoure la implicació juvenil en la definició de la Festa Major. En aquest sentit, una de les activitats d’aquesta jornada inicial és la configuració de les comissions per facilitar l’organització segons les motivacions de cadascú. A més, es decideixen els i les representants del Mulla’t que, posteriorment, participaran a la taula mixta del Procés Participatiu de la Festa Major. Aquest és l’espai on tant els representants de les entitats, com de l’Ajuntament i del Mulla’t consensuaran la programació de forma conjunta.

 

El Mulla't per la Festa Major és un dels espais de participació més consolidats al municipi per la seva trajectòria i perquè han sorgit propostes d'èxit tals com l'Empalmada i el ColoRain que han suposat l’impuls de l’associacionisme juvenil.

 

Per saber més sobre el Mulla't i per participar-hi us podeu inscriure Espai Jove l'Escorxador de l'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans| Espai Jove l'Escorxador (espaijoveescorxador.cat) i per conèixer més sobre el procés consulteu la plataforma 311.

 

Comparteix aquest contingut