Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Roof Bandits i Cherry Jane guanyen la final del Palau Ressona

#Cultura
#Joventut

15 de novembre de 2023

Els vencedors de les dues categories destaquen per la seva originalitat i projecció.

 

El passat 11 de novembre, el Palau Ressona va acollir la final de la seva competició musical, amb la participació de sis grups repartits en dues categories. En la Categoria A (de 21 a 30 anys), els finalistes van ser Kilian Noise and Friends of Dark, Roof Bandits i Paradíso. Mentre que a la Categoria B (de 12 a 20 anys), van competir Cherry Jane, Honey Homies i Lactik.

 

Amb un nivell musical excepcional, tots els grups van oferir grans espectacles, desplegant una espectacular posada en escena i mostrant la seva originalitat. El jurat, format per membres de l'equip tècnic de joventut, Txosse Ruiz de Wheel Sound Studio, membres dels grups Lonely Palace i Saturnalia (guanyadors de l'edició anterior del Palau Ressona) i un representant de les entitats juvenils, va tenir la difícil tasca de seleccionar els guanyadors.

 

Finalment, el grup Roof Bandits es va proclamar guanyador en la Categoria A, mentre que Cherry Jane va obtenir la victòria en la Categoria B. Amb aquest triomf, Roof Bandits rebrà com a premi la gravació d'una maqueta sota la supervisió d'un productor professional, així com la distribució de la gravació a través de la Cúpula Music. D'altra banda, Cherry Jane podrà gravar una cançó amb un productor professional, filmar un videoclip d'aquesta gravació i actuar en directe a Palau-solità i Plegamans.

 

La jornada va ser un èxit, amb un públic entusiasta, consolidant el Palau Ressona com una plataforma que impulsa el talent juvenil i promou la diversitat musical a la comunitat.

Comparteix aquest contingut