Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Es constitueix el Consell d’Infants de Palau-solità i Plegamans

#Educació
#Joventut

28 de novembre de 2023

Un grup d’alumnes, amb representació de totes les escoles de la vila, es van reunir per començar a treballar propostes de millora del municipi.

 

Aquest passat 23 de novembre, es va constituir el Consell d'Infants, amb la participació de 12 alumnes de 5è de primària. Així, cada classe dels centres educatius de la vila va escollir 2 alumnes per formar part d'aquest òrgan, que té com a objectiu fomentar la participació activa dels més joves en els assumptes que afecten la seva comunitat.

 

La jornada de constitució va ser un moment de coneixença i reflexió per als membres del Consell. Van participar en dinàmiques que van afavorir la seva interacció i també van tenir l'oportunitat de redactar una carta sobre el seu compromís com a representants dels seus companys i companyes.

 

El Consell d'Infants va rebre una càlida benvinguda per part de l'alcalde, Oriol Lozano, a l'Ajuntament. L'alcalde va expressar el seu agraïment per la participació dels i les joves representants i va animar a la resta d’alumnat de les escoles a implicar-se en aquesta iniciativa comunitària.

A més, l'alcalde va anunciar la proposta guanyadora d'aquest any, anomenada: "Valorem la nostra gent gran". A partir d'ara i fins al final del curs, els membres del Consell d'Infants treballaran en diverses sessions als centres educatius per decidir i organitzar una acció concreta relacionada amb aquesta proposta.

#JoventutPsiP
#ConselldInfantsPsiP

Comparteix aquest contingut