Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans impulsa la campanya OrientAcció

#Educació
#Joventut

9 de maig de 2024

Des de l’inici de la campanya s’han realitzat més de 30 assessoraments en la tramitació d’inscripcions a proves d’accés, dues xerrades amb assistència de 40 persones i dos tallers amb 235 participants.

 

Durant el primer trimestre, l’Àrea de Joventut ha impulsat la campanya OrientAcció, destinada a proporcionar suport al jovent de la vila en el procés de presa de decisions pel que fa al seu futur educatiu. Amb tallers i xerrades informatives, la campanya ha rebut una resposta positiva de la comunitat educativa i les famílies.

 

Com a novetat d'enguany, es van organitzar dues xerrades adreçades a famílies i joves, amb una assistència total de 40 persones. Durant aquestes sessions, es van abordar els dubtes que envolten aquest moment vital, així com es van compartir recursos per ajudar-los en el procés de tria de l'itinerari educatiu.

 

Els tallers, part central de la campanya, van ser impartits als centres educatius i van incloure sessions com "A la recerca de l’Ikigai" i l’"Escape Room de l’orientAcció". Aquests tallers van implicar un total de 235 alumnes, proporcionant-los eines i reflexions per tal d’ajudar-los a enfocar el seu futur.

 

Des de l'inici de la campanya OrientAcció, s'han realitzat més de 30 assessoraments acadèmics, ajudant a resoldre dubtes sobre preinscripcions, proves d'accés i altres qüestions relacionades amb la seva trajectòria educativa.

 

L'Oficina d'Assessorament Jove proporciona suport en matèria d'informació, orientació i assessorament personalitzat. A banda de l’itinerari formatiu també s’ofereix suport d’altres qüestions com salut, educació, mobilitat i participació. Per aquells interessats en rebre assessorament acadèmic, l'Oficina d'Assessorament Jove està disponible els dimarts, dimecres i dijous, de 16 a 20 hores, mitjançant cita prèvia a través del telèfon 629568754 o del correu electrònic joventut@palauplegamans.cat.

Comparteix aquest contingut