Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Formulari Tallers Art

Tallers d'Art en Família

Formulari d'inscripció als Tallers d'Art en Família del Viver Cultural Torre Folch.

 

Recordeu que abans de començar l'activitat s'haurà de signar l'autorització de drets d'imatge; la podreu descarregar, omplir i adjuntar com a fitxer en aquest mateix formulari o firmar presencialment a l'equipament. 

 

Màxim un infant per adult. Heu d'omplir el formulari amb el nom o noms de les persones adultes responsables que assistiran a l'activitat (no us demanarem els noms dels infants).


  • Edat Infants

  • Fes click aqui per veure el tractament de les dades personals
  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals

 

L’Ajuntament és el responsable de les dades personals i iDISC l’encarregat del seu tractament.

 

D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que les dades facilitades seran incloses en un tractament de dades responsabilitat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Les dades seran utilitzades per a la gestió del tràmit que esteu realitzant, i no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas. Un cop gestionat el tràmit seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades o bé per mitjans electrònics www.palauplegamans.cat o bé presencialment o per correu convencional a l’adreça següent: plaça de la Vila, 1 – 08184 Palau-solità i Plegamans.