Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

 

 

Palau-solità i Plegamans es troba a la comarca del Vallès Occidental, al límit amb el Vallès Oriental. Està situat a uns 25km de Barcelona i a mig camí entre Sabadell i Granollers, a uns 8km de la primera i a uns 11km de la segona.

 

El terme municipal limita al nord amb Caldes de Montbui, al nord-est amb Lliçà d'Amunt, a l'est amb Lliçà de Vall i l'Espai Natural de Gallecs (Mollet del Vallès), al sud amb Santa Perpètua de la Mogoda i a l'oest amb Polinyà i Sentmenat. 

 

 

 

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

 • Línia Barcelona / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui (per carretera)
 • Línia Barcelona / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui  (per autopista)
 • Línia Sabadell / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui
 • Línia Mollet del Vallès / Palau-solità i Plegamans / Caldes de Montbui
 • Línia Sentmenat / Caldes de Montbui / Palau-solità i Plegamans / Polinyà / Universitat Autònoma de Barcelona
 • Autobús Nocturn N70


Apunta’t al Bus Up!

Servei privat d’autobús als polígons industrials del municipi. Les persones que vulguin fer-ne ús, han d’accedir a la plataforma i indicar el seu punt de partida i destinació. Bus Up s’encarregarà de trobar persones que comparteixen la mateixa ruta i horaris similars i crear una ruta d’autobús privada que les aplegui a totes i les desplaci fins als seus llocs de treball.

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3,85 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 


Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

imatge d'un tren  Rodalies Renfe

Imatge d'un tren  Ferrocarrils Generalitat

Imatge d'un tren  Rodalies de Catalunya (Generalitat)

  

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01
 •  

 

COM ARRIBAR EN VEHICLE PRIVAT?

 

Dues carreteres travessen la vila, creuant-se al seu terme municipal. Es tracta de la C59 i de la C155

 

La carretera C59 va de Mollet del Vallès a Santa Maria d'Oló (Bages). En el recorregut d'aquesta via, Palau-solità i Plegamans es troba entre els municipis de Santa Perpètua de la Mogoda i Caldes de Montbui, poc després de l'enllaç directe entre l'autopista AP7 i la carretera C59 (en direcció a Caldes de Montbui).

 

La carretera C155 va de Sabadell a Granollers. En el recorregut d'aquesta via, Palau-solità i Plegamans es troba entre els municipis de Polinyà i Lliçà de Vall.

 

 

Per arribar des de Barcelona

 

Amb peatge, més ràpid

La via més ràpida per arribar a Palau-solità i Plegamans des de la capital catalana és l'autopista C33, que es pot agafar des de la sortida de Barcelona per l'avinguda Meridiana o pel Nus de la Trinitat (en direcció Girona-França). Cal abandonar-la mitjançant la sortida número 1, situada immediatament després del peatge de Mollet del Vallès, que enllaça amb la carretera C59, i seguir per aquesta via en direcció Caldes de Montbui fins arribar a Palau-solità i Plegamans. Amb aquesta opció cal pagar peatge.

 

Sense peatge

 • A través de la via ràpida C17. Des de Barcelona, aquesta via comença al final de l'av. Meridiana (o l'anomenada ctra. de Ribes). Cal abandonar la C17 just abans d'entrar a Mollet del Vallès, prenent l'enllaç de la C59 en direcció a Caldes de Montbui. 
 • A través de les autopistes C58 i AP7. També s'hi pot accedir sense pagar peatge, sortint de Barcelona a través de l'autopista C58 en direcció a Sabadell. Cal abandonar la C58 per enllaçar amb l'autopista AP7 a Barberà del Vallès i en direcció Girona. Després cal prendre la carretera C59 a Santa Perpètua de la Mogoda en direcció a Caldes de Montbui (sortida 17).

  

Per arribar des de l'AP7 (Autopista del Mediterrani) 

 

Tant si es ve des del nord (província de Girona i nord de la província de Barcelona), com si es ve des del sud (província de Tarragona i sud de la província de Barcelona), cal enllaçar amb la carretera C59, abandonant l'autopista AP7 a la sortida 17 (CIM Vallès – Caldes de Montbui), en direcció a Caldes de Montbui.

 

Poc després d'efectuar aquesta sortida, que es troba al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda, s'arriba al terme municipal de Palau-solità i Plegamans a través de la C59, abans d'arribar a Caldes de Montbui.